Prodoktor gebelik testi sonucuma bakar mısınız

cnskrblt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
30
5
1
23
Sonuçtan emin değilim bu şekilde test sonucu olup kan da negatif çıkan var mı

Eklentiler

• 1000069459.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000069461.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa doğru sonuçtur ki pembe silik çizgi bence bebiş var günün geçti mi ya da kaç gün var kanda kesin cıkar
Evet 5 dk da çıktı 2 gün geçti yani düzensiz adetim de var o yüzden emin olamıyorum yeni oluşmuş da olabilir inşallah vardır

Evet 5 dk da çıktı 2 gün geçti yani düzensiz adetim de var o yüzden emin olamıyorum yeni oluşmuş da olabilir inşallah vardır
Bence var canım acile gidip günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar 2-3 saate sonuç cıkar

Bence var canım acile gidip günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar 2-3 saate sonuç cıkar
Bulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursa

Bulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursa
Fazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir

Amin inşallah bugün yapayım dediğiniz gibi yarın yine yaparım inşallah vardır Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi

Eklentiler

• 1000069700.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 49
İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi
Hatta böyle atayım alttaki iki tanesi bugünün üstteki dün yaptığım

Eklentiler

• 1000069703.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…