Canım eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa doğru sonuçtur ki pembe silik çizgi bence bebiş varSonuçtan emin değilim bu şekilde test sonucu olup kan da negatif çıkan var mı
Evet 5 dk da çıktı 2 gün geçti yani düzensiz adetim de var o yüzden emin olamıyorum yeni oluşmuş da olabilir inşallah vardırCanım eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa doğru sonuçtur ki pembe silik çizgi bence bebiş vargünün geçti mi ya da kaç gün var kanda kesin cıkar
Bence var canım acile gidip günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar 2-3 saate sonuç cıkarEvet 5 dk da çıktı 2 gün geçti yani düzensiz adetim de var o yüzden emin olamıyorum yeni oluşmuş da olabilir inşallah vardır
Bulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursaBence var canım acile gidip günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar 2-3 saate sonuç cıkar
Fazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidirBulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursa
Amin inşallah bugün yapayım dediğiniz gibi yarın yine yaparım inşallah vardır Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallahFazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir
Tekrar yaptımAmin inşallah bugün yapayım dediğiniz gibi yarın yine yaparım inşallah vardır Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çekemedim düzgün ama uzaktan bile belli olan bir çizgi ve ikisi aynı dereceTekrar yaptım
İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldiFazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir
İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi
Hatta böyle atayım alttaki iki tanesi bugünün üstteki dün yaptığımFazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir
Gayet net canım hayırlı olsun diyelim bence :) regl gecikmiş miydiHatta böyle atayım alttaki iki tanesi bugünün üstteki dün yaptığım
Evet gecikti ay inşallah kanda görene kadar heveslenmim diyordum ama insan havesleniyormuşGayet net canım hayırlı olsun diyelim bence :) regl gecikmiş miydi
Kan sonucunu bekliyorum Allah hayırlısını nasip etsin canım benimEvet gecikti ay inşallah kanda görene kadar heveslenmim diyordum ama insan havesleniyormuş
Yarın güzel haberle gelirim inşallah canım sağolasınKan sonucunu bekliyorum Allah hayırlısını nasip etsin canım benim
Kan sonucunu da paylaş canım ben bile heyecanlandım senin adına inşallah hayırlısı olur bebiş vardırEvet gecikti ay inşallah kanda görene kadar heveslenmim diyordum ama insan havesleniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?