• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoktor gebelik testi sonucuma bakar mısınız

cnskrblt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
30
5
1
23
Sonuçtan emin değilim bu şekilde test sonucu olup kan da negatif çıkan var mı

Eklentiler

• 1000069459.webp
    1000069459.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000069461.webp
    1000069461.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa doğru sonuçtur ki pembe silik çizgi bence bebiş var 🥹 günün geçti mi ya da kaç gün var kanda kesin cıkar
Evet 5 dk da çıktı 2 gün geçti yani düzensiz adetim de var o yüzden emin olamıyorum yeni oluşmuş da olabilir inşallah vardır 🥹

Bence var canım acile gidip günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar 2-3 saate sonuç cıkar 🙂
Bulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursa 🙏🏼

Bulunduğum yerde acil bakmıyor maalesef mecbur pazartesiyi beklicem elimde fazladan test var koyulaşma olucak mi bakalım burdan bilgilendirme yaparım olursa 🙏🏼
Fazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir 🙏🏼🥹

Fazla testin varsa bugün de su iç iki üç bardak, sonra 3-4 saat geçince bi daha dene. Yarın da sabah ilk idrarla tekrar bakarsın. Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah düşündüğümüz gibidir 🙏🏼🥹
Amin inşallah bugün yapayım dediğiniz gibi yarın yine yaparım inşallah vardır Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼

İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi

Eklentiler

• 1000069700.webp
    1000069700.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 48
İlk baştaki ikisini dün yapmıştım alttaki iki tanesini bu sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi
Hatta böyle atayım alttaki iki tanesi bugünün üstteki dün yaptığım

Eklentiler

• 1000069703.webp
    1000069703.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 55
Back
X