Productor erken gebelik testi

Peki kimyasal gebelik kötü bir şey mi yani bu benim vücudumun bebeğe uygun olmadığını gösteren bir şey mi
Hayır tam tersi hamile kalabildigini gösteriyor. Vucut sadece o ay ki embriyoyu beğenmiyor ve tutunan embriyoyu dışarı atıyor. Ona çeşitli testler yapıyor ve bu testleri geçemez ise dışarı atılıyor. Bu sürecin çok başında olduğu için muhtemelen adet daha gecikmeden ya da 2 3 gün geciktikten sonra adet kanamasi ile dışarı atılıyor. Sevinmelisiniz buna. Demek sağlıklı yumurtlayip esinizin spermleri de saglikli olduğu için dollenme gerceklesebiliyor 😊

Anladım çok teşekkür ederim için rahatladı 😊

Evet dediğiniz doğru kimyasal gebelikte parça şeklinde çıkıyor. Ben de geçirdim ve dediğiniz gibi oldu ama embriyo çok az tutunup vücut onu beğenmeyip hemen elediğinde gebelik çok başında sonlanmis oluyor. Yani rahiminize tutunan embriyonun kalma süresi sessiz düşük denilen kimyasal gebeliği ne kadar sancılı ya da sancısız normal bi şekilde anlatmanizi sagliyor. Elbet test de bozuk çıkabilir ama bu testler pozitif çıkmasına rağmen hemen aynı anda kan testi yapsaydık eminim kan da pozitif çıkardı. Yine de ben doktor degilim. Isin uzmanı de değilim. Sağda solda youtube da kadin dogum doktorlarini dinliyorum arada internette okuyorum. O bilgiler de işte ne kadar doğruysa artık. Benm de suan test yaptım cok silik hayalet çizgi var gibi ya da yok bana öyle geliyor. Ya test hatalıysa diye kafamda kuşku olmadı da değil bak simdi😶
Test hatalı olunca belli olmuyor mu. Dağılıyor diye biliyorum başıma gelmedi okuduklarımdan biliyorum. Benim 5 gün kaldı regle yapmaktan korkuyorum negatif görürsem diye çokta meraktayım ya 😏

Beklemek o kadar zor ki ben de o kadar zor tutuyorum ki kendimi... Ben kendime söz verdim ama artık bat gelmeden yapmayacağım diye elime testi alıp alıp geri bırakıyorum çünkü bat gelmeden erken gebelik testi yapsam da negatif görünce ben ona asla inanmıyorum daha 5 gün var ondan çıkmadı yarın 4 gün kalcak beta 2 kat artacak o zaman çıkar diyip tekrar tekrar yapıyorum

Beklemek o kadar zor ki ben de o kadar zor tutuyorum ki kendimi... Ben kendime söz verdim ama artık bat gelmeden yapmayacağım diye elime testi alıp alıp geri bırakıyorum çünkü bat gelmeden erken gebelik testi yapsam da negatif görünce ben ona asla inanmıyorum daha 5 gün var ondan çıkmadı yarın 4 gün kalcak beta 2 kat artacak o zaman çıkar diyip tekrar tekrar yapıyorum

Bence de bekleyin. Mesela pozitif gördünüz ama kimyasal gebelikti diyelim ve bat günü adet oldunuz. O zaman daha büyük hayalkirikligi da olabilir. Ben bekleyemiyorum ama size bekleyin diyorum🤣 en azından başkası hayalkirikligi yasamasin😊

Test hatalı olunca belli olmuyor mu. Dağılıyor diye biliyorum başıma gelmedi okuduklarımdan biliyorum. Benim 5 gün kaldı regle yapmaktan korkuyorum negatif görürsem diye çokta meraktayım ya 😏
Aynen dağılıyor ya da c kontrol sütunu parça parça çıkıyor ya da silik cikiyor bazen de hiç çıkmıyor falan. Bazı kisilerin başına gelmiş de ondan merak ettim

Sağlık olsun inşallah en kısa sürede pozitif görürsün bende de bu testten varda o yuzden ozellikle dogru gösteriyor mu diye merak ettm

Bende adet günümü bekliyorum dayanamadım 5gün kala yaptim erken gebelik testini negatif:( sanirim bu ayda olmadi silik çizgi bile çıkmadı asiri canim sıkılıyor artik :(

Bende ayni kendime hakim olamıyorum surekli stres her ay stres yapmicam diyorum negatif görüp tekrar stres oluyorum

Kızlar herkese merhaba, adetime daha 5 gün var. Erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum daha çok yeni denemeye başladık zaten. Sizce bir kaç gün sonra tekrar test yapmalı mıyım? Sonucu böyle çıkıp sonraki günlerde çizgi netleşen var mı aranızda? 🥰❤️

Eklentiler

• 9BD82550-826A-4378-A761-19CB180D08BF.webp
    9BD82550-826A-4378-A761-19CB180D08BF.webp
    38 KB · Görüntüleme: 244
Kızlar herkese merhaba, adetime daha 5 gün var. Erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum daha çok yeni denemeye başladık zaten. Sizce bir kaç gün sonra tekrar test yapmalı mıyım? Sonucu böyle çıkıp sonraki günlerde çizgi netleşen var mı aranızda? 🥰❤️
Ben kimyasal geçirdim geçen ay aynı böyle çıkmıştı kan testi verin inşallah sağlıkla gelir :)

Back
X