Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek deneyen varmı aranızda ben orda Denemeyi düşünüyorum eger aranızda yapan varsa cvp yazarsiniz sevinirim birde orda Prof. Birol Vural hakkında bilgi olan varmı
Merhaba tedaviniz nasıl sonuclandiCnm ben iki kez orda denedim. Doktorlar iyi sadece çok yoğun.. denemeye değer derim başarı oranıda yüksek
Merhaba bende Birol hocada başlamayı düşünüyorum ama takipleri hocanın özel muayenesinde yaptırıp opu ve transfer için hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşaallah bu sefer olur Allahın izniyleMRB BENDE AYNI ARAYIŞ İÇİNDEYİM 2 DEFA İST ÖZEL BİR HASTANEDE TEDAVİ OLDUM AMA NEGATİF OLDU . ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR O KADAR DA KORKUYORUM ORDAN
Malesef olmadı bizim sıkıntı büyük... amaumuttepenin başarısı güzel . Biraz da nasip işi tabi...Merhaba tedaviniz nasıl sonuclandi
Zaten dediğin işlemleri hastanede yapıyormuş... bende birol beyi düşünüyorumMerhaba bende Birol hocada başlamayı düşünüyorum ama takipleri hocanın özel muayenesinde yaptırıp opu ve transfer için hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşaallah bu sefer olur Allahın izniyle
Bence korkma yiğit bey çok iyi tavsiye ederim iki kez özel ve devlette deneyen bir arkadaşımın tuttu çok sevindik....nasip...MRB BENDE AYNI ARAYIŞ İÇİNDEYİM 2 DEFA İST ÖZEL BİR HASTANEDE TEDAVİ OLDUM AMA NEGATİF OLDU . ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR O KADAR DA KORKUYORUM ORDAN
Çok tsk ederim cvbin için o arkadaşınla görüşmeyi çok isterdim peki sen ne durumdasınB
Bence korkma yiğit bey çok iyi tavsiye ederim iki kez özel ve devlette deneyen bir arkadaşımın tuttu çok sevindik....nasip...
Mrb canım bak bulduk birbirimizi irtibatı koparmayalım ne zaman düşünüyorsun tedaviye baslamayiMerhaba bende Birol hocada başlamayı düşünüyorum ama takipleri hocanın özel muayenesinde yaptırıp opu ve transfer için hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşaallah bu sefer olur Allahın izniyle
Eşimde azospermi var bende pko ve iki tüpüm tıkalı üçüncü denemem için iki ay sonrasını bekliyorumm..dondurulmuş dokular bitene kadar devam.Çok tsk ederim cvbin için o arkadaşınla görüşmeyi çok isterdim peki sen ne durumdasın
Kızlar birbirimizi kaybetmeyelim ben çok aradım umuttepe de tedavi olacak arkadaş sen ne zamn dusunuyorsunZaten dediğin işlemleri hastanede yapıyormuş... bende birol beyi düşünüyorum
Dondurulmuslarin varmı yanlış mi anladım diğer tedavileri nerede oldu pekiEşimde azospermi var bende pko ve iki tüpüm tıkalı üçüncü denemem için iki ay sonrasını bekliyorumm..dondurulmuş dokular bitene kadar devam.
Yiğit hoca mükemmel bir insan onu çok takdir ediyorum ama bana bir rahim filmi çektiler bayıldım çığlık çığlığa ağladım o yüzden çok korkuyorumArkadaşlar hemşireleri doktorları çok iyi bizde azospermi ve tüp tıkanıklığı olmasa oorada olacağından umutluyum ama bizde sorun çok. Yiğit bey.sebiha hoca emek hoca. Çalışanlar iyi insanlar
mayıs haziran gibi düşünüyorum inşllh ama öncesinde birkez daha karar vermedik ama bir doktora gideceğim...Kuzl
Kızlar birbirimizi kaybetmeyelim ben çok aradım umuttepe de tedavi olacak arkadaş sen ne zamn dusunuyorsun
Benim hiç acımadıbya da ağrımadı çünkü tüpler tıkalı. Ağrı olması iyiymiş. Dondurulmuş sperm dokumuz var cnm.Yiğit hoca mükemmel bir insan onu çok takdir ediyorum ama bana bir rahim filmi çektiler bayıldım çığlık çığlığa ağladım o yüzden çok korkuyorum
Anladım canım evet haklisin acıması o yüzdenmiş doktorda öyle demişti bu arada izmitteki oturuyorsunBenim hiç acım olmadı :
Benim hiç acımadıbya da ağrımadı çünkü tüpler tıkalı. Ağrı olması iyiymiş. Dondurulmuş sperm dokumuz var cnm.
Evet izmitteyim..Anladım canım evet haklisin acıması o yüzdenmiş doktorda öyle demişti bu arada izmitteki oturuyorsun