prof.doktor Cüneyt orhan kara - çok memnunum pamukkale ünüverstesi

rbss

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
26
0
16
Denizli
Arkadaşlar 18 yaşındayım 3.sınıfta burnumun üstüne düşmüştüm burnum fena kırıldı ameliyat oldum doktor yapamadı pişman oldu yaptığına 18 yaşında burnun çok kötü olucak kemikler kaymış ortası göçer fln dedi . 14 yaşında boksa başladım ( Türkiye şampiyonuyum ve milli sporcuyum aynı zamanda :) ) derken burnum defalarc ırıldı zaten kemerde vardı burun direği alttan çıktı ortası göçtü vs. yani çok kötü bi burundu . Bi çok doktora gösterdim biz bu burnu yapamayız dediler , yine istersen yaaplım ama garanti vermeyelim dediler. En son Denizli Pamukkale ünüverstesinde kbb de ekibe gösterdim baya ilgilendiler . Prof Cüneyt hoca baktı konuştuk onla anlaştık , geçen hafta oldum ameliyatı biraz ağır oldu benimki ama sonuç çok güzel . Alçılar bugün alındı bütün ekip hocayı tebrik ettiler kendiside çok güzel olmuş dedi , Maksimum seviyede şuan en iyi böyle olurdu dediler ama gerçekten sonuçtan çok memnunum açıkcası bu kadar beklemiyodum pravo doğrusu Burun baya takıntılı bi konu sizleri çok iyi anlıyorum sormak istediği sorusu olan varsa ulaşabilirsiniz :) Özel hastanelere o kadar para dökemyin derim şekil üzerinden sizi tatmin etmeye çalışıyolar ama hiç bi doktor o şekille bire bir yapamıyo sadece siz tatmn olablysnz .. Doktoru iyi seçin o işini bilir ,)

Arkadaşlar uzun bir süreden sonra yazıyorum.Ben ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım.Doktorumun elinden geleni yaptığına inanıyorum.Burnuma koyduğu destekle ilgili bir sorun çıktı . Ve o destek çok belli oluyordu . Ona bi rütuş şart oldu.1 hafta önce oldum ameliyatımı şu anda bir sorun yok gibi gözüküyor.Ama bakalım artık zaman gösterecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…