prof.doktor Cüneyt orhan kara - çok memnunum pamukkale ünüverstesi

rbss

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
26
0
16
Denizli
Arkadaşlar 18 yaşındayım 3.sınıfta burnumun üstüne düşmüştüm burnum fena kırıldı ameliyat oldum doktor yapamadı pişman oldu yaptığına 18 yaşında burnun çok kötü olucak kemikler kaymış ortası göçer fln dedi . 14 yaşında boksa başladım ( Türkiye şampiyonuyum ve milli sporcuyum aynı zamanda :) ) derken burnum defalarc ırıldı zaten kemerde vardı burun direği alttan çıktı ortası göçtü vs. yani çok kötü bi burundu . Bi çok doktora gösterdim biz bu burnu yapamayız dediler , yine istersen yaaplım ama garanti vermeyelim dediler. En son Denizli Pamukkale ünüverstesinde kbb de ekibe gösterdim baya ilgilendiler . Prof Cüneyt hoca baktı konuştuk onla anlaştık , geçen hafta oldum ameliyatı biraz ağır oldu benimki ama sonuç çok güzel . Alçılar bugün alındı bütün ekip hocayı tebrik ettiler kendiside çok güzel olmuş dedi , Maksimum seviyede şuan en iyi böyle olurdu dediler ama gerçekten sonuçtan çok memnunum açıkcası bu kadar beklemiyodum pravo doğrusu :D Burun baya takıntılı bi konu sizleri çok iyi anlıyorum sormak istediği sorusu olan varsa ulaşabilirsiniz :) Özel hastanelere o kadar para dökemyin derim şekil üzerinden sizi tatmin etmeye çalışıyolar ama hiç bi doktor o şekille bire bir yapamıyo sadece siz tatmn olablysnz .. Doktoru iyi seçin o işini bilir ,)

Arkadaşlar uzun bir süreden sonra yazıyorum.Ben ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım.Doktorumun elinden geleni yaptığına inanıyorum.Burnuma koyduğu destekle ilgili bir sorun çıktı . Ve o destek çok belli oluyordu . Ona bi rütuş şart oldu.1 hafta önce oldum ameliyatımı şu anda bir sorun yok gibi gözüküyor.Ama bakalım artık zaman gösterecek :)

Back
X