Tüp Bebek Merkezleri "Prof Dr.Ali Rüştü Ergün"hakkında bilgi sahibi olan var mı?

banusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
407
155
103
Tekirdağ
"Prof Dr.Ali Rüştü Ergün" hastası varsa tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?Birde Gata hastanesinde mi özelinde mi tedavi oldunuz.Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
"Prof Dr.Ali Rüştü Ergün" hastası varsa tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?Birde Gata hastanesinde mi özelinde mi tedavi oldunuz.Yardımcı olursanız sevinirim.

Meraba ben iki hafta önce kendisinin özel muayenesine gittim İyi birisi ama tüp bebek işlemi yapmıyor sadece gördügüm kadarıyla hamile takibi ve dogum var gibi ben boşuna gitmiş gibi oldum

Teşekkür ederim cevabınız için ben de gata haydarpaşaya önce ön görüşme için gideceğim bakalım belki başka birisine yönlendirir.

rica ederim Ali Bey'e gidersen tüp bebekte kime yönlendirdiginide biliyorum Onunlada görüştüm Daha ayrıntılı bilgi istersen özelden görüşürüz Kolay gelsin

ben rüştü hocanın hastasıyım... tüp bebekte yapıyor... hatta benim ilk tüp bebek işlemimi o yaptı ve tuttu ama maalesef bebeğimi kaybettim... kendisi çok ilgili bir insan... diğer doktorlar kadar meşhur olmayabilir ama iyi bir doktor... dışarda da çalıştığı birçok merkez var.... sen nerde yaptıracaksın işlemini hastanedemi özel çalıştığı yerlerdemi

banusu aynı isimde iki doktor olabilir benim gittigim gata da prof tüp bebek yapmıyordu yanlış bilgilendirmek istemem

rica ederim Ali Bey'e gidersen tüp bebekte kime yönlendirdiginide biliyorum Onunlada görüştüm Daha ayrıntılı bilgi istersen özelden görüşürüz Kolay gelsin

slm canım ali beye gittiğinde seni hangi doktora yönlendirdi.bana özelden yazarsan sevinirim.

bu arada ali bey bildiğim kadarıyla riskli gebeliklerde uzman.bende gata ankarada tüp bebek yaptırdım.ama olmadı maalesef.

Hepinize merhaba cevaplar için sağolun.Önce ben araştırmıştım burda eşim asker olduğu için haydarpaşa gatada tedavi göreceğim için Ali Rüştü Ergün Beyi burada bir arkadaş önerdi.Hastanede oda tedavi oluyormuş.Şimdi ben hastaneden randevu aldım Ali beye.Dim arkadaşım o doktor tüp bebek yapmıyor deyince o zaman başkasına yönlendirir belki dedim.Daha yönlendirmedi.Randevuya gidince öğreneceğim.

Benim mesaj sayım elli olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum.ıki hakkım varmış onuda gata haydarpaşada tüp bebek yaptıracak diğer bir arkadaşa yazdım.O arkadaşta Ali Beyin hastasıymış ondan bilgi almıştım.

Dim arkadaşım sizin yaşadığınız yer Ankara yazıyor,gata haydarpaşa istanbulda ya siz Ankaradakiyle karıştırmış olabilir misiniz acaba?

Simge arkadaşım ben hastanede tedaviye başlayacağım.Senin yazılarını okumuştum ilgi alanıma girdiği için.Hastane hakkında ve doktorları hakkında bir bilgim yok sadece burda sağolsun bir arkadaşın önerisiyle Ali beyden randevu aldım.Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Sen başka yerde devam edeceksin heralde seninde yolun açık olsun.

Dim arkadaşım sizin yaşadığınız yer Ankara yazıyor,gata haydarpaşa istanbulda ya siz Ankaradakiyle karıştırmış olabilir misiniz acaba?

dediğiniz gibi Ankara dada Ali Ergün var riskli gebelik uzmanı aynı oda gata prof u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…