Prof. Dr. Ali Rüştü Ergürde tüp bebek tedavisi gördüm. Kadıköy'de muayenehanesi. En son Med Amerikan hastanesi ile birlikte calisiyordu. Duydugum kadariyla orasinin laboratuvarida cok iyiymis, buda beni cok rahatlatmisti (bu bilgiyide baska bir doktordan ogrendim) Bilgisinden ilgisinden çok memnun kaldim. Her anlattigimi önemseyip değerlendirmesi benim icin cok önemliydi. Simdiye kadar gittiğim neredeyse her doktor verdigim bilgiler dogrultusunda değil kendi kafasından gecen ile hareket etmeye çalıştı. Son derece rahatlatici ve profesyonel bir doktor. Benim icinde en önemlisi ilgisiydi. Bir sürü para verip sadece iki dakika yüzüme bakmadan benimle görüşen doktorlarida yaşadım. Hem ozel ilgi hem rahatlatici tavriyla ona gidecegim gunleri iple cekiyordum cunku onu gormek beni cok mutlu ediyordu. Herseyi gayet net bir şekilde açıkladı, lafi gevelemedi hic. Şirin ve babacan birisi. Fiyatida gayet makul. Düşük Sperm kalitesi sebebiyle tedaviye başlamıştık. Daha önce başka merkezde iki başarısız denemem olmustu. Cok şükür Ali hocadaki ilk denememizdede gebe kaldim. Şu an 5 aylik hamileyim.