Prof.Dr.Ata uysal veya Prof.Dr.ismail kuran??

AskAsk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
2.449
6
356
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim doktorlardan herhangi birine burun (revizyon) estetiği olan varmı acaba?Şimdiden herkese teşekkür ediyorum....

hayır cnmm ikiside istanbulda ,
özgeçmişleri süper ikisininde özellikle ata beyin onlara revizyon olan burda varmı diye merak ettim doktor arastırması içindeyim de:)))1yıldırrrrrrrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim doktorlardan herhangi birine burun (revizyon) estetiği olan varmı acaba?Şimdiden herkese teşekkür ediyorum....

cnm ben ismail kuran 'ı bi annemin arkadaşından duydum güzel dediler ama burda kimse ismini bilmiyor başlık açmıştım kimse yazmamış bende cesaret edemyrm acaba nasıl yapıyordur

Bende Bir arkadaşımdan duymuştum memnun kaldı kendisi ama çok detaylı bilgiye sahip değilim öğrenebilirim?

ben İsmail beyi duydum burun ameliyatında çok başarılı bir doktor. yaptığı burunlardan ikisini gördüm. birini 10 yıl önce yapmış. en ufak bir bozulma burun ucunda düşme yok. diğer burunu 4 yıl önce yapmış. bu burun sahipleri benim arkadaşlarımın arkadaşları. bende doktor araştırırken İsmail beyi düşündüm. ama fiyat konusunda çok çeşitli şeyler duydum. bütçem kısıtlı. ama param olsa İsmail beye gözüm kapalı ameliyat olurdum.

reall merhaba sende bendensın desene.ben ısmaıl beyle gorustum cokbılgılı bır doktor benımde ucuncu olucak bana kaburgandan kıkırdak alıcam basındanda fasya dedı sen gorustunmu kendısıyle ıcımden bırhıs ona cok guvenıyo nedense ama sans işte bu işler.ben ıkıncı revızyonumda onunla gorusucektımsonra sureyya şeneldirle gorustukten sonra vazgecıp ona oldum ne yazıkkı cokpışmanım.burnum çoktu cok tuhaf bır burnum oldu asırı kavisli ve cok kalkık yuzumde bır tuhaf duruyo emanet gıbı.keske o zaman ısmaıl beye gıtseydım o kadar pısmanımkı anlatamam

merhaba selin ; sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen çok sevinirim, ben de 5 kasım da ismail kuran'a burun ameliyatı oldum, sormak istediğim şeyler var sencede sakıncası yoksa , sevgiler

eylembarni benim bir arkadaşımda ismail beye ameliyat oldu gayet başarılı ama benim kafamda 2 isim daha var .senin ameliyatın nasıl geçti ve istediğini burun şekli oldu mu?karar vermek çok zormuş:))

eylembarni benim bir arkadaşımda ismail beye ameliyat oldu gayet başarılı ama benim kafamda 2 isim daha var .senin ameliyatın nasıl geçti ve istediğini burun şekli oldu mu?karar vermek çok zormuş:)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…