Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim doktorlardan herhangi birine burun (revizyon) estetiği olan varmı acaba?Şimdiden herkese teşekkür ediyorum....
o önerdi ama bana biraz bahalı geldi kendisi çok memnun burnundan
canım Ata bey mı yapmıs arkadasının burnunu?ve revızyonmuydu bılıormusun.cevapladıgın ıcın ck tesekkur ederım.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim doktorlardan herhangi birine burun (revizyon) estetiği olan varmı acaba?Şimdiden herkese teşekkür ediyorum....
Bende Bir arkadaşımdan duymuştum memnun kaldı kendisi ama çok detaylı bilgiye sahip değilim öğrenebilirim?
valla cok sevınırım canım cok memnun kalırım ,tesekkurler....
merhaba selin ; sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen çok sevinirim, ben de 5 kasım da ismail kuran'a burun ameliyatı oldum, sormak istediğim şeyler var sencede sakıncası yoksa , sevgilerreall merhaba sende bendensın desene.ben ısmaıl beyle gorustum cokbılgılı bır doktor benımde ucuncu olucak bana kaburgandan kıkırdak alıcam basındanda fasya dedı sen gorustunmu kendısıyle ıcımden bırhıs ona cok guvenıyo nedense ama sans işte bu işler.ben ıkıncı revızyonumda onunla gorusucektımsonra sureyya şeneldirle gorustukten sonra vazgecıp ona oldum ne yazıkkı cokpışmanım.burnum çoktu cok tuhaf bır burnum oldu asırı kavisli ve cok kalkık yuzumde bır tuhaf duruyo emanet gıbı.keske o zaman ısmaıl beye gıtseydım o kadar pısmanımkı anlatamam
merhaba selin ; sana arkadaÅlık teklifi gönderdim kabul edersen çok sevinirim, ben de 5 kasım da ismail kuran'a burun ameliyatı oldum, sormak istediÄim Åeyler var sencede sakıncası yoksa , sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?