bugün 2'li usg için kendisine gideceğim
merhaba kıslar,
rutin kontrollerde bebişimin kalbinde bir problem var bulundu ve herkesten atıl bey'in adını duydum ama bir türlü ulaşamadım kendisine yoğunluğundan dolayı. daha sonra atıl bey'in çapa üniversite hastanesinde heyetle beraber düzenli olarak muayene yaptığını duydum. hemen çapaya gidip randevu aldım ve ancak o şekilde ulaşabildim. kendisiyle beraber bir prof ve uzm. dr.larla beraber şimdiye kdr 3 defa muayene oldum. kendisi de aynı teşhisi koydu ve düzenli olarak incelemek için her ay çağırdı beni.
gerçekten mükemmle bir insan ve bildiğim kadarıyla da alanının 1nr.sı ve öncü.
sorunlu gebelik yaşayanlara tavsiyem mutlaka atıl yüksel'e muayene olsunlar ve çapa üniversite hastanesinden ulaşsınlar. kendisi her perşembe heyetle beraber muayene alıyor.
Merhaba bende 17 haftalık hamileyim 3 lü testte risk 1/246 çıktı Atıl Beye g.tmek istiyorum çapadan randevu nasıl alırım bana yol gösterebilirmisiniz
Bende bugün gidicem doktor beyin kendisine hakkında çok iyi şeyler duydum gidelim bakalım nasıl geçecek
Kendi rutin kontrollerime gittiğim doktorum yönlendirdi gitmeme gerek yokmuş ama ben biraz pipirikliyim sanırım ısrar ettim gitmek için oda benim için randevu aldı akşam yazarım yine nasıl geçtiğini
Gittim göründüm geldim
Çok şükür hıcbır sorun yok ücret konusuna gelince muayenesi 600 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?