Prof. Dr. Atıl Yüksel

ben gitmek için buğün aradım muayenehanesini.ekime ancak randevu verebilirmiş.benim durum acil dedim.ekime verecek ya....ama iyi bir dr. muş galiba

ben ATIL bEY İN METHİNİ ÇOK DUYDUM BENİM Bİ ARKADAŞIM ONA GİDİYORDU AMA ÇOK AŞIRI YOĞUN OLDUĞUNDAN ÇOK ZOR RANDEVU ALIYORDU BEBEĞİNE 3 AYLIK HAMİLEYKEN BEBEKDE NE SORUN VARSA SÖLEMİŞTİ VE GERÇEKTEN HEPSİ DOĞRU ÇIKTI BENCE O ÇOK İYİ BİR DOKTOR EĞER RANDEVU ALABİLİRSENİZ BENCE ONA GÖRÜNMENİZ Bİ ŞANS

Ben Atıl beye dr.umun tavsiyesi ile sadece 1 kere gittim.İleri yaş hamileliği olduğu için-35 yaşındaydım-3'lü testlerimde çok az ihtimalle problem olur denmişti ve Atıl beye gittim:Arkadaşın dediği gibi çok güzel ilgilendi hiç bir problem yok dedi .doktor muyanehanelerindekinden çok gelişmiş aletleri vardı.Bende tavsiye ederim problem varsa en azından için rahatlar.

Arkadaşlar benim bildiğim Atıl Bey, düzenli gebe takibi yapmıyor. Sadece riskli gebeleri değerlendiriyor. Yani öyle her ay kendisine kontrol olmak gibi bir ihtimal yok. Türkiyede bu anlamda en iyilerden biri olduğunu duymuştum...

atıl beye ben gittim çok tatlı çok ii soruları sabırla dinleyip sabırla cevap veren çok tatlı bi doktorr bence herkesin ayrıntılı ultrasona atıl beye gitmesi gerek diye düşünüyorum çünkü bu işi zaten en ii o yapıyorr ama randevu almak için 3 ay önce aramanız lazım

Detayli ultrasana kacinci ayda giriliyor. her gebenin detayli ultrason yaptirmasi gerekiyor mu?
Ben 4. haftadayim herkesin girmesi gerekiyorsa simdiden randevu almak gerekir sanirim. Cevaplarinizi ozelden de yazarsaniz sevinirim forumlari kaciriyorum bazen:)

merhaba kıslar,

rutin kontrollerde bebişimin kalbinde bir problem var bulundu ve herkesten atıl bey'in adını duydum ama bir türlü ulaşamadım kendisine yoğunluğundan dolayı. daha sonra atıl bey'in çapa üniversite hastanesinde heyetle beraber düzenli olarak muayene yaptığını duydum. hemen çapaya gidip randevu aldım ve ancak o şekilde ulaşabildim. kendisiyle beraber bir prof ve uzm. dr.larla beraber şimdiye kdr 3 defa muayene oldum. kendisi de aynı teşhisi koydu ve düzenli olarak incelemek için her ay çağırdı beni.
gerçekten mükemmle bir insan ve bildiğim kadarıyla da alanının 1nr.sı ve öncü.
sorunlu gebelik yaşayanlara tavsiyem mutlaka atıl yüksel'e muayene olsunlar ve çapa üniversite hastanesinden ulaşsınlar. kendisi her perşembe heyetle beraber muayene alıyor.

kızlar dün atıl beye 2li ultrason için giittim çok ilgili bebişim bir ara dönmedi kaydirigubbakcemile3 çok sabırlı ve sorulara tek tek cevap veriyor gitmenizi tavsiye ederim

Atıl Beye Çapadan nasıl ulaşılıyor, benim beynim durdu günlerdir bebeklerimin telaşı var içimd lütfen yardım edin

bugün 2'li usg için kendisine gideceğim

selam kızlar.aranızda atıl beyde tüp bebek uygulaması var mı?nasıl iyimi?bana tavsiye edermisinis ve ya başka doktor tavsiyesi bekliyorum,ben başka yerde yaptıydım fakat doktorum plasenta yaşlanmasını fark etmedi ve bebeğim hasta doğdu çok çekti ve 15 aylık kaybettik tekrar denemek istiyorus ne olur yardım edinsağlıklı bir hamileliğim olsun ve sağlıklı bebeklerim ve ya tek bebeğim olsunbekliyorum

arkadaşlar benim bebeğimde 2 gün önce bağırsak genişlemesi yada tıkanıklığı tam olarak saptayamadıklarını söledikleri bi terslik var! 25 hafta 3 günlük oldu bugün... atıl yüksel tavsiye edildi en iyisi diyolar randevu aldım gidicem... daha önce böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda bilmiyorum ama panik haldeyim...

Merhaba bende 17 haftalık hamileyim 3 lü testte risk 1/246 çıktı Atıl Beye g.tmek istiyorum çapadan randevu nasıl alırım bana yol gösterebilirmisiniz

Merhaba bende 17 haftalık hamileyim 3 lü testte risk 1/246 çıktı Atıl Beye g.tmek istiyorum çapadan randevu nasıl alırım bana yol gösterebilirmisiniz

merhaba,

Atıl Bey artık Çapa'da muayene yapmıyor diye biliyorum. Muayenehane telefonu 0 212 236 60 90 -- 0 212 261 22 50
0 212 259 50 20
ancak randevu almak güç olabiliyor.

Randevu alamazsanız Recep Has'a da gitmeyi düşünebilirsiniz 0 212 233 13 84

Herşeyin yolunda gitmesi dileği ile,

Bende bugün gidicem doktor beyin kendisine hakkında çok iyi şeyler duydum gidelim bakalım nasıl geçecek

Kendi rutin kontrollerime gittiğim doktorum yönlendirdi gitmeme gerek yokmuş ama ben biraz pipirikliyim sanırım ısrar ettim gitmek için oda benim için randevu aldı akşam yazarım yine nasıl geçtiğini

,

umarım herşey yolundadır acaba ücret olarak nasıl bilgi verebilirseniz
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…