Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yoğun vi doktor ilgili gibide ben negatif aldim gecen sene nasip değilmiş ama bilgiliHerkese merhaba arkadaşlar.. Allah kısmet ederse önümüzde ki ay tup bebek tedavisine başlamak istiyoruz..Ankarada yaşıyoruz . Aygul hanıma giden varsa bana yardım edebilirmi. Nasil bir doktor, ilgilimi. Bu süreçteki herkesin Allah yardımcısı olsun..
Bende aygül hocada tedavideyim. Pzt opu yapıldı. Embriyolar takip ediliyor şuan çok yoğun bir doktor. Muayenesi çok uzun sürmüyor. Ama ben sevdim doktorumu. Bilgili olduğunu düşünüyorum. Hemşireler de çok iyiler ilgililer. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sizin için doğru doktoru bulursunuz.Herkese merhaba arkadaşlar.. Allah kısmet ederse önümüzde ki ay tup bebek tedavisine başlamak istiyoruz..Ankarada yaşıyoruz . Aygul hanıma giden varsa bana yardım edebilirmi. Nasil bir doktor, ilgilimi. Bu süreçteki herkesin Allah yardımcısı olsun..
Oylemi . Suan hamilesiniz galiba pozitif haberi kimden aldınızYok yoğun vi doktor ilgili gibide ben negatif aldim gecen sene nasip değilmiş ama bilgili![]()
Tesekkur ederim canım cevapladıgin içinBen giresundan aldim burda yeni bi klinik açıldı cok sukur canim sanada nasip etsin en kisa zamamda![]()
Yarin gidiyorum doktora bu yorum oyle gusel geldiki bana çok teşekkür ederim iyi ki varsınızAygül Hanım harika bir insan öncelikle. Cok nazik ve ilgili. Disiplinli ve uzman bir hekim. Ona saygi duyuyorsunuz ister istemez. Bu insanin sizinle boyle nezaketle ilgileniyor olusu da guvende hissettiriyor. Size deneyelim diyorsa mutlaka bilimsel olarak bunun karsiligi vardir. Bana kendimi daha fazla yipratmamami soylediginde ona bu yuzden guvendim ve bu karari veriler isiginda verdigine ikna oldum. Keske en basinda tup bebek denemelerimize onunla baslamis olsaydik diye gecirdim icimden.
Size bol sans diliyorum. Dogru adrestesiniz iciniz rahat olsun.
Muayene ucreti ve asilama ucreti hakkinda bilginiz var mi?Aygül Hanım harika bir insan öncelikle. Cok nazik ve ilgili. Disiplinli ve uzman bir hekim. Ona saygi duyuyorsunuz ister istemez. Bu insanin sizinle boyle nezaketle ilgileniyor olusu da guvende hissettiriyor. Size deneyelim diyorsa mutlaka bilimsel olarak bunun karsiligi vardir. Bana kendimi daha fazla yipratmamami soylediginde ona bu yuzden guvendim ve bu karari veriler isiginda verdigine ikna oldum. Keske en basinda tup bebek denemelerimize onunla baslamis olsaydik diye gecirdim icimden.
Size bol sans diliyorum. Dogru adrestesiniz iciniz rahat olsun.
Muayene ücreti 670 TL asilama ücreti hatirladigim 2500Muayene ucreti ve asilama ucreti hakkinda bilginiz var mi?
Yakin bi zaman icin mi hatrliyosunuz bunu ? Artmis olabilir mi?Muayene ücreti 670 TL asilama ücreti hatirladigim 2500
Gecen hafta cuma muayene oldum 670 TL ödedim, asilamayi 4 5 ay önce sormuştum o fiyatti ama aynıdır suanda.Yakin bi zaman icin mi hatrliyosunuz bunu ? Artmis olabilir mi?
Merhaba sanırım bebeğiniz oldu bile. Acaba Aygül hoca ile mi pozitif gördünüz? Bir de ilk denemede mi ? Kendisinden memnun kaldınız mı bende şu an gidiyorum kendisine ama çok emin olamadimBende aygül hocada tedavideyim. Pzt opu yapıldı. Embriyolar takip ediliyor şuan çok yoğun bir doktor. Muayenesi çok uzun sürmüyor. Ama ben sevdim doktorumu. Bilgili olduğunu düşünüyorum. Hemşireler de çok iyiler ilgililer. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sizin için doğru doktoru bulursunuz.
Evet bir yaşında bir kızım var. Aygül hocada ikinci denemede aldım kucağıma bebeğimi. İlkinde beni uyarmıştı histereskopi yapalım. Rahim çok iyi değil diye ama ben bu şekilde deneyelim demiştim. İlkinde maalesef gelişmedi. Kalp atışını duyamadık. Ben memnun kaldım hocadan işinin ehli. Benim gittiğim dönemde çok yoğundu çok bekliyordum şuan hala öyle mi?Merhaba sanırım bebeğiniz oldu bile. Acaba Aygül hoca ile mi pozitif gördünüz? Bir de ilk denemede mi ? Kendisinden memnun kaldınız mı bende şu an gidiyorum kendisine ama çok emin olamadim