• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr. Aygül Demirol

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Herkese merhaba arkadaşlar.. Allah kısmet ederse önümüzde ki ay tup bebek tedavisine başlamak istiyoruz..Ankarada yaşıyoruz . Aygul hanıma giden varsa bana yardım edebilirmi. Nasil bir doktor, ilgilimi. Bu süreçteki herkesin Allah yardımcısı olsun..

Herkese merhaba arkadaşlar.. Allah kısmet ederse önümüzde ki ay tup bebek tedavisine başlamak istiyoruz..Ankarada yaşıyoruz . Aygul hanıma giden varsa bana yardım edebilirmi. Nasil bir doktor, ilgilimi. Bu süreçteki herkesin Allah yardımcısı olsun..
Yok yoğun vi doktor ilgili gibide ben negatif aldim gecen sene nasip değilmiş ama bilgili 😊

Bende aygül hocada tedavideyim. Pzt opu yapıldı. Embriyolar takip ediliyor şuan çok yoğun bir doktor. Muayenesi çok uzun sürmüyor. Ama ben sevdim doktorumu. Bilgili olduğunu düşünüyorum. Hemşireler de çok iyiler ilgililer. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sizin için doğru doktoru bulursunuz.

Aygül Hanım harika bir insan öncelikle. Cok nazik ve ilgili. Disiplinli ve uzman bir hekim. Ona saygi duyuyorsunuz ister istemez. Bu insanin sizinle boyle nezaketle ilgileniyor olusu da guvende hissettiriyor. Size deneyelim diyorsa mutlaka bilimsel olarak bunun karsiligi vardir. Bana kendimi daha fazla yipratmamami soylediginde ona bu yuzden guvendim ve bu karari veriler isiginda verdigine ikna oldum. Keske en basinda tup bebek denemelerimize onunla baslamis olsaydik diye gecirdim icimden.
Size bol sans diliyorum. Dogru adrestesiniz iciniz rahat olsun.

Aygül Hanım harika bir insan öncelikle. Cok nazik ve ilgili. Disiplinli ve uzman bir hekim. Ona saygi duyuyorsunuz ister istemez. Bu insanin sizinle boyle nezaketle ilgileniyor olusu da guvende hissettiriyor. Size deneyelim diyorsa mutlaka bilimsel olarak bunun karsiligi vardir. Bana kendimi daha fazla yipratmamami soylediginde ona bu yuzden guvendim ve bu karari veriler isiginda verdigine ikna oldum. Keske en basinda tup bebek denemelerimize onunla baslamis olsaydik diye gecirdim icimden.
Yarin gidiyorum doktora bu yorum oyle gusel geldiki bana çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Benim bir arkadaşım gidip çok sevmişti, bana tavsiye etti ben de gittim. Ama ben hiç o elektriği alamadım. Hemşireler çok ilgili, hastane çok güzel ama bizim frekansımız tutmadı. Bir daha da gitmedim.

benimde 1. denemem negatif ama bu tamamen benim sürecimle alakalı, 2. denememi de Aygül hoca ile yapacağım.Doktoruma Güvenim tam. Asla gereksiz test yaptırıyım süreci daha da zorlaştırayım insanı değil.

Muayene ucreti ve asilama ucreti hakkinda bilginiz var mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben ilk iki denememi bu doktor ile yaptım. 2.denemeye kadar çok iyiydi tavrı ancak ondan sonraki tavrı ve uslubu beni çok kırdı, ayrıntılı bilgi vermeyeceğim ama dilerim aradan geçen beş yılda değişmiştir. Siz şanslı olanlardan olursunuz inşallah, güzel haberlerinizi verirsiniz.

Bende aygül hocada tedavideyim. Pzt opu yapıldı. Embriyolar takip ediliyor şuan çok yoğun bir doktor. Muayenesi çok uzun sürmüyor. Ama ben sevdim doktorumu. Bilgili olduğunu düşünüyorum. Hemşireler de çok iyiler ilgililer. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sizin için doğru doktoru bulursunuz.
Merhaba sanırım bebeğiniz oldu bile. Acaba Aygül hoca ile mi pozitif gördünüz? Bir de ilk denemede mi ? Kendisinden memnun kaldınız mı bende şu an gidiyorum kendisine ama çok emin olamadim

Merhaba sanırım bebeğiniz oldu bile. Acaba Aygül hoca ile mi pozitif gördünüz? Bir de ilk denemede mi ? Kendisinden memnun kaldınız mı bende şu an gidiyorum kendisine ama çok emin olamadim
Evet bir yaşında bir kızım var. Aygül hocada ikinci denemede aldım kucağıma bebeğimi. İlkinde beni uyarmıştı histereskopi yapalım. Rahim çok iyi değil diye ama ben bu şekilde deneyelim demiştim. İlkinde maalesef gelişmedi. Kalp atışını duyamadık. Ben memnun kaldım hocadan işinin ehli. Benim gittiğim dönemde çok yoğundu çok bekliyordum şuan hala öyle mi?

Back
X