Prof. Dr. Aylin Bilgin KARABULUT hasta yorumları

Ve kadara yapıyor bilgi verebilir misin
Burunda yapılacak estetik müdahaleye göre fiyatı değişiyor. Yaklaşık 11 bin lira gibi bir rakama mal oldu ancak kardeşimin burnunda yapılacak çok işlem vardı. İçteki kıkırdak tamamen erimişti ayrıca ne zaman olduğunu hatırlamıyor ama burunda bir de kırık sonucu yanlış kaynama vardı. Bir de nefes almasında zorluk vardı. Yaklaşık 3 saatlik bir operasyon oldu. En sağlıklı fiyat bilgisini muayeneden sonra öğrenebilirsiniz. Biz de aşağı yukarı 8 bin civarı fiyat bilgisiyle gitmiştik ama muayenede yapılacak çok iş olduğunu gördük. Bir de size tavsiyem böylesi önemli operasyonlarda çok ucuzuna kaçmayın. İyi doktor iyi para alıyor.

Burunda yapılacak estetik müdahaleye göre fiyatı değişiyor. Yaklaşık 11 bin lira gibi bir rakama mal oldu ancak kardeşimin burnunda yapılacak çok işlem vardı. İçteki kıkırdak tamamen erimişti ayrıca ne zaman olduğunu hatırlamıyor ama burunda bir de kırık sonucu yanlış kaynama vardı. Bir de nefes almasında zorluk vardı. Yaklaşık 3 saatlik bir operasyon oldu. En sağlıklı fiyat bilgisini muayeneden sonra öğrenebilirsiniz. Biz de aşağı yukarı 8 bin civarı fiyat bilgisiyle gitmiştik ama muayenede yapılacak çok iş olduğunu gördük. Bir de size tavsiyem böylesi önemli operasyonlarda çok ucuzuna kaçmayın. İyi doktor iyi para alıyor.
Teşekkür ederim bilgilerin için ☺

Merhaba asya, sana Dr. Aylin Bilgin Karabulut u kesinlikle tavsiye ediyorum, ben meme ve burun, teyzem de geçen ay karın germe ve yüz germe ameliyatı yaptırdı.Sonuçlardan ikimiz de çok memnunuz. Ona ulaşabildiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Ekibi de kendisi de çok canayakın ve güven veriyor. Muayene için ücret de almıyor. Doğal görünümü çok önemsiyor, ne istediğini anlamak için uzun zaman ayırıyor, kendisi de fikirler veriyor,muayenehanesinde dolu hasta resimleri var, öncesi ve sonrası. Onu tercih etmemizi profesör olması ve bayan cerrah olması da etkiledi tabii ki. Doğru karar verdiğimiz için pek mutluyuz. Doğru doktoru seçtikten sonra korkacak bir şey yok, ama doktor seçimi gerçekten çok önemli...Sevgiler.
neriman67 merhaba bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum sen ameliyat olalı çok olmuş hangi marka protez takıldı size ve kas altımı yapıyor ameliyatı ?

Merhaba,
Meme büyütme ameliyatı için Aylin Bilgin Karabulut ile görüştüm. Aranızda ona büyütme ameliyatı olan var mı? Sonuçlardan memnun musunuz?

Tanidigima bin pisman oldugum bir doktor... internetteki guzel yorumlara kanip kesinlikle degerlendirmeyin kimseyi ne kadar cok guzel yorum olursa olsun bir tane kotu yorum varsa onu da hep aklinizda bulundurun... on yargili olun demiyorum ama gormezden de gelmeyin... ben kardesimi kendim internetteki bu guzel yorumlara bakarak bu doktora goturdum... sonuc gercekten husran... tanidigima bin pismanim guvendigime daha cok pismanim...

Jansue hala uyemisiniz buraya cevap yazarsaniz cok sevinirim....., yaklasik 3 hafta once kendisine karin ve kol germe ameliyati yaptirdim, kollarda hayal kirikligi yasadim acikcasi, cektigim eziyette cabasi, simdi nasil hak aricam bilemiyorum.. siz nesinden memnun kalmadiniz?

Ben de kendisiyle meme büyütme ve mini karın germe için görüştüm
Kendisine ameliyat olanların acil yorumlarına ihtiyacım var
:110:

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Ben Ameliyat oldum 3 Ameliyat birden Cok pismanim
Kimseye tavsiye etmem
Simdi baska Doktor ariyorum aylin doktorun hatalarini düzeltsin Diye

Merhaba . Keske bu yorumunuzu veya tecrübenizi daha önce okumus olsaydim. Maalesef Aylin hanimin üzerimizde biraktigi enkazi almanyada 3 Doktor toparlayamadi maalesef. Sizin Elektrik almamaniz inanin sizin cok hayriniza olmus.

Ben Ameliyat oldum 3 Ameliyat birden Cok pismanim
Kimseye tavsiye etmem
Simdi baska Doktor ariyorum aylin doktorun hatalarini düzeltsin Diye
Bende amaliyat oldum kombin amaliyat . Cok pismanim. Verdigim parayada üzülmüyorum cektigim acilarada üzülmüyorum. Ama ardinda biraktigi enkazi 3 Doktor düzeltemedi. Lütfen uzak durun. Ne profösörü bilmiyorum ama, Iyi bir cerrah olmadigi kesinnnn ve net.

Aynen Bende öyle canim. Yorumlara güvenip iki arkadas almanyadan kalktik yanina gittik. Bin pismaniz. Eski hallerimiz cok daha güzeldi

Back
X