Prof.Dr.Bülent Tıraş PRP YUMURTA KALİTESİ

Yorumcunuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
3
-1
1
Merhaba 2 tup bebek denemesi yapmıs biriyim.Maalesef gen sonuclarım tam 8 embriyodada kotu cıktı.Transferim olmadı.Dr.Bulent Tıraşın yaptıgı prp yontemiyle yumurtalıklarda gencleşme etkisi oluyormus diye duydum.Yasım 43.Bunu deneyip sonuc alan varmıdır?Cevap alabilirsem deneyimi olmus arkadaslardan cok sevinirim

Merhaba, ben 34 yaşında erken menapoz hastasıyım. Bülent hocada prp yaptırdım ve ilk muayenede sol tüpüm kaybolma noktasındayken prp sonrası sol tüp büyüdü ve sonrasında bir folikül oluştu. Tadvi başlandı istenilen düzeyde büyüme olmadı bu ay kaldı ama bakalım bir dahaki ayı bekliyorum. Bana etki etti en azından tüpüm büyüdü ve folikül gözlendi ama yaşın etken olduğu söyleniyor benim avantajım yaştı.

Merhaba, ben 34 yaşında erken menapoz hastasıyım. Bülent hocada prp yaptırdım ve ilk muayenede sol tüpüm kaybolma noktasındayken prp sonrası sol tüp büyüdü ve sonrasında bir folikül oluştu. Tadvi başlandı istenilen düzeyde büyüme olmadı bu ay kaldı ama bakalım bir dahaki ayı bekliyorum. Bana etki etti en azından tüpüm büyüdü ve folikül gözlendi ama yaşın etken olduğu söyleniyor benim avantajım yaştı.
Merhaba. Durumunuzda bir ilerleme var mı amh kaç

Back
X