- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
- Konu Sahibi Thelittleprince
-
Arkadaşlar merhaba, Acıbadem Maslak hastanesi Prof. Dr. Bülent Tıraş'ta tedavi görmeyi düşünenler ya da tedaviye başlayanlar
Tedavi olanlar memnuniyet ya da memnuniyetsizliklerini, bu süreçte ki gözlemlerini paylaşabilir mi acaba?
Ben de kendisinde tedavi öncesi ön görüşme yaptım.
Ancak karar vermek o kadar zor ki, süreçte yorucu olunca maddi manevi.
Birbirimizle yaşadıklarımızı ya da izlenimlerimizi paylaşarak yardımcı olabiliriz diye düşündüm.
Benim de, benim gibi tedavi için kendisiyle görüşen ve net olamayanlara da yol gösterir...
Şahsen ben başarılı bir doktor olduğu görüşündeyim, tedavide başarı için diğer merkezlerden daha farklı yaklaşımları da var.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba ücreti 7500 tl idi ilaçlar kişiye göre değişir ama 2000 ile 3000 arasıdır sanıyorum.Ücret ne kadar bilgi verebilirmisiniz
İstanbul da olsam kesin giderdim görüşmeye ama izmirdeyim ben fiyatı normal öyle ünlü bir doktor İçinMerhaba ücreti 7500 tl idi ilaçlar kişiye göre değişir ama 2000 ile 3000 arasıdır sanıyorum.
Siz de mi görüşmeyi düşünüyorsunuz?
Açıkçası ben de fiyatı konusunda endişeliydim...İstanbul da olsam kesin giderdim görüşmeye ama izmirdeyim ben fiyatı normal öyle ünlü bir doktor İçin
Açıkçası ben de fiyatı konusunda endişeliydim...
Ancak neredeyse gittiğim diğer hastanelere yakın fiyatı.
İyi şeyler duymak güzel...İzmir de fiyat 6.500 İstanbul farkı heral de aradaki
Ama iyi bit doktor hiç düşünmeden gitmelisin bence
Aaaa...şaşırdım ve üzüldüm açıkcası....İyi bir doktor Bülent bey ama nedense ilk görüşme de yüzünü görüyoruz sonrası sürekli asistanları ilgileniyor biz iki denememizi orda yaptırdık ilk negatif sonuçlandı ikincisinde güvenerek tekrar denemek istedik bu defa transfere bile gidemeden bitti sonuç Bülent bey daha hastasından haberi yoktu o kadarda çok ücret ödedik ve bizim için acıbadem ve Bülent bey artık olumusz yönde etki bıraktı bu bizim yaşadıklarımız memnun kalanlarda vardır illaki ..Allah bu yolda mücadele veren tüm ailelerin yardımcı olsun
Zor süreçlerden geçmişsiniz..Azosperm di bizim teshimiz ve genetiğe gönderilecektir embriyoları 8 embriyoda üçüncü gün kötüye gittiği söylendi ve transfer iptal edildi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...Bizim 10.tup bebek denememizde hamile kaldım ve söylediğim gibi Dr Serdar koc beyden çok memnun kaldım ekibide hastanede gayet iyiydi ..
Aminnnn Allah razı olsun tüm isteyen ailelere nasip etsin ...eğer sizde düşünürseniz bir araştırın Serdar beyiSağlıkla kucağınıza alın inşallah...
O kadar emek sonrası rabbim nasip etmiş...
Çok sevindimmm...
AMİNNN...İnşallahh...Aminnnn Allah razı olsun tüm isteyen ailelere nasip etsin ...eğer sizde düşünürseniz bir araştırın Serdar beyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?