Prof. Dr. Bülent Tıraş'ta Tüp bebek tedavisi görenler (2018)

Thelittleprince

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
1.067
1.674
133
Arkadaşlar merhaba, Acıbadem Maslak hastanesi Prof. Dr. Bülent Tıraş'ta tedavi görmeyi düşünenler ya da tedaviye başlayanlar
Tedavi olanlar memnuniyet ya da memnuniyetsizliklerini, bu süreçte ki gözlemlerini paylaşabilir mi acaba?
Ben de kendisinde tedavi öncesi ön görüşme yaptım.
Ancak karar vermek o kadar zor ki, süreçte yorucu olunca maddi manevi.
Birbirimizle yaşadıklarımızı ya da izlenimlerimizi paylaşarak yardımcı olabiliriz diye düşündüm.
Benim de, benim gibi tedavi için kendisiyle görüşen ve net olamayanlara da yol gösterir...
Şahsen ben başarılı bir doktor olduğu görüşündeyim, tedavide başarı için diğer merkezlerden daha farklı yaklaşımları da var.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, Acıbadem Maslak hastanesi Prof. Dr. Bülent Tıraş'ta tedavi görmeyi düşünenler ya da tedaviye başlayanlar
Tedavi olanlar memnuniyet ya da memnuniyetsizliklerini, bu süreçte ki gözlemlerini paylaşabilir mi acaba?
Ben de kendisinde tedavi öncesi ön görüşme yaptım.
Ancak karar vermek o kadar zor ki, süreçte yorucu olunca maddi manevi.
Birbirimizle yaşadıklarımızı ya da izlenimlerimizi paylaşarak yardımcı olabiliriz diye düşündüm.
Benim de, benim gibi tedavi için kendisiyle görüşen ve net olamayanlara da yol gösterir...
Şahsen ben başarılı bir doktor olduğu görüşündeyim, tedavide başarı için diğer merkezlerden daha farklı yaklaşımları da var.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Ücret ne kadar bilgi verebilirmisiniz

İyi bir doktor Bülent bey ama nedense ilk görüşme de yüzünü görüyoruz sonrası sürekli asistanları ilgileniyor biz iki denememizi orda yaptırdık ilk negatif sonuçlandı ikincisinde güvenerek tekrar denemek istedik bu defa transfere bile gidemeden bitti sonuç Bülent bey daha hastasından haberi yoktu o kadarda çok ücret ödedik ve bizim için acıbadem ve Bülent bey artık olumusz yönde etki bıraktı bu bizim yaşadıklarımız memnun kalanlarda vardır illaki ..Allah bu yolda mücadele veren tüm ailelerin yardımcı olsun

İstanbul'da tedavi olacak kader arkadaşlarıma bahçelievler Medical park Hastanesi'nde Dr Serdar koc tavsiye edebilirim ben bu kadar ilgili bir Dr görmedim Allah razı olsun ondan

İyi bir doktor Bülent bey ama nedense ilk görüşme de yüzünü görüyoruz sonrası sürekli asistanları ilgileniyor biz iki denememizi orda yaptırdık ilk negatif sonuçlandı ikincisinde güvenerek tekrar denemek istedik bu defa transfere bile gidemeden bitti sonuç Bülent bey daha hastasından haberi yoktu o kadarda çok ücret ödedik ve bizim için acıbadem ve Bülent bey artık olumusz yönde etki bıraktı bu bizim yaşadıklarımız memnun kalanlarda vardır illaki ..Allah bu yolda mücadele veren tüm ailelerin yardımcı olsun
Aaaa...şaşırdım ve üzüldüm açıkcası....
Biz kendisi ile görüştük, iyi bir elektriği vardı esasında ama...
Olumsuz yorumlarda oluyor, insan kararsız kalıyor.
Birine iyi gelen diğerine iyi gelmeyebiliyor, özel değilse ikinci tedaviniz transfere gidememe nedeni neydi acaba?

Azosperm di bizim teshimiz ve genetiğe gönderilecektir embriyoları 8 embriyoda üçüncü gün kötüye gittiği söylendi ve transfer iptal edildi

Acıbadem Maslak hastanesi benim 8.ve 9.tup bebek denememizi yaptırdık yani o kadar çok hastane ve doktor gordumki özeller Madden devlette olanlarda da manen bizi çok yordu

Bizim 10.tup bebek denememizde hamile kaldım ve söylediğim gibi Dr Serdar koc beyden çok memnun kaldım ekibide hastanede gayet iyiydi ..

Back
X