24 kg mu karatay ve dukan sayesınde verdım bi suru diyetisyenin 3 ana 3 ara öğünu işe yaramadı.. Meyve veren agac taslanırBirilerinin işine gelmeyince sonuç böyle oluyor.Aynı şeyi Dr.Pierre DUKAN içinde yapmışlardı Fransa da..Seninle uğraşılıyorsa bil ki doğru yoldasın ve bu bazılarının işine gelmiyor.
nasil verdin anlat hele24 kg mu karatay ve dukan sayesınde verdım bi suru diyetisyenin 3 ana 3 ara öğünu işe yaramadı.. Meyve veren agac taslanır
95 kg ile basladım karatayla 78 e indim dukanlada 70.3 oldum 5 kg kaldı hiç sorun yasamadım cok memnunum suan görüntümden 6 ayda verdim.. 6. Takım da yarısıyorum cuma yarısmalarında istersen gelnasil verdin anlat hele20 kilo fazlam var
yaa bu takımlara bende girmek istiyorum24 kg mu karatay ve dukan sayesınde verdım bi suru diyetisyenin 3 ana 3 ara öğünu işe yaramadı.. Meyve veren agac taslanır
Gel canım aramıza 6.takımayaa bu takımlara bende girmek istiyorum
Yanlız benim anlamadığım bu şeker iki dilim baklavaya eşit ise 2 dilim baklava yedirsinler ozaman. Resmen mide bulandırıcı birde stres yapıcı birşey. Şeker yüklüyoruz diyince insanın stresten şekeri çıkıveriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?