- Konu Sahibi Basharfibenz
-
Maalesef yazdıklarınızı geç gördüm 2 kez cem beyde olumsuz tüp bebek için deneme yaptım tabiki kısmet bu işler fakat o kadar egolu bildiğini okuyan ve özellikle bir dediği diğerini tutmayan bir kişilik kesinlikle hastasının psikolojisine göre davranmıyor benimle birlikte tedavi olan arkadaşlar da memnun kalmadı yani bildiğim 8 kişi var hiç biri memnun kalmadı sadece ilgi alaka ilk anlarda sonrasında sallıyorlar resmen .Sizede geçmiş olsun umarım şimdi iyisinizdir
Ben de yazdiklarinizi simdi gorebildim. Cok gecmis olsun umarim olumlu sonuc almissinizdir simdiye kadar. Bilgilendirmek amaciyla yazdiklarim umarim sizlere faydali olmustur. Benim durumumu sagolsun bir cerrah duzeltti.Maalesef yazdıklarınızı geç gördüm 2 kez cem beyde olumsuz tüp bebek için deneme yaptım tabiki kısmet bu işler fakat o kadar egolu bildiğini okuyan ve özellikle bir dediği diğerini tutmayan bir kişilik kesinlikle hastasının psikolojisine göre davranmıyor benimle birlikte tedavi olan arkadaşlar da memnun kalmadı yani bildiğim 8 kişi var hiç biri memnun kalmadı sadece ilgi alaka ilk anlarda sonrasında sallıyorlar resmen .Sizede geçmiş olsun umarım şimdi iyisinizdir
kesinlikle paradan başka bişe düşünmüyorErkut Attar ı kesinlikle tavsiye etmiyorum, ilgisiz ve paraya çok düşkün . Miyom ameliyatımı yaptı, ne öncesinde nede sonrasında hiç muayene etmeden transfer yaptı
Merhaba Cem hoca ile tedaviye başladınız mı acaba?Arkadaşlar merhaba, tüp bebek sürecine başlamak üzereyim. Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu'nun Acıbadem Kozyatağı Hastanesi'nde olduğunu öğrendim. Hakkındaki yorumların üzerinden epey zaman geçmiş, yakın zamanda kendisinden tüp bebek tedavisi gören var mı? Yorum ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba benimde doktorum cem bey, yaklaşık 2 aydır başladık tedaviye,ve bugün yumurta toplama günümdü , bu güne kadar kötü bir muamele ve ya ilgisizlik görmedin ne tarafından ne ekipten, ben şöyle düşünüyorum şu hormon tedavisi ve tabi maddi manevi stresler yüzünden çok alıngan ve huysuz olabiliyoruz, hatta kendi ailemize bile darıldığımız oturup ağladığımız oluyor,bu yüzden kendimize odaklanalım ve süreci daha rahat geçirmeye bakalım,allahım hepimize yardım etsin kolay bir süreç değil gerçekten.Bende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı valla
MerhabaMerhaba kızlar 2025 yılında cem fıçıcıoğlu ile tedavi sürdüren var mi? Yazılar baya eski ne diyeceğimi bilemedim
Bende orta tüp bebek tedavisi görüyorum embriyolar donduruldu bugün hsg çektirdim küçük bi polip var dr bey hemen alıcaz anestezi ile dedi ona göre bi sonraki adette transfer olacak. Daha önce iki hsg çektirdim zeynep kamilde bana polip hakkında en ufak bişi demediler bi tüp kapalı dediler bi yarı açık dediler bi rahmin yapışık dediler bugün sonomed de çektirdim iyiki de çektirdim tüpte hiç bi sıkkntı yok sadece küçük bi polip var oda alınacak bi problem yok dedi dr inşallah herşey gönlümüzce olsunMerhaba
Ben bu hafta başladım Cem Fıçıcıoğlu ile. Çok yeniyim olumlu/olumsuz yorum yapamıyorum.
Gerçekten Cem bey mükemmel bir doktor ve işini sağlam yapıyor.Merhaba
Ben bu hafta başladım Cem Fıçıcıoğlu ile. Çok yeniyim olumlu/olumsuz yorum yapamıyorum.
Size de hayırlı olsun.. Evet tüp bebek tedavisine başladım ama daha çok başındayım. Bana daha net tarih vermedi yumurta toplama için pzt kontrolü bekliyorum heyecanla. Size de tarlusal femara ve gonalf mi verdi?Gerçekten Cem bey mükemmel bir doktor ve işini sağlam yapıyor.
Amin inşallah hepinizin hayırlı olur . Bana puregon iğne ile başlattı.+ tarlusal süreç boyunca kullandım yumurta toplandıktan sonra 7 gün boyunca da tarlusal kullandıktan sonra bıraktım. Vitamin verdi çok fertik plus diyeSize de hayırlı olsun.. Evet tüp bebek tedavisine başladım ama daha çok başındayım. Bana daha net tarih vermedi yumurta toplama için pzt kontrolü bekliyorum heyecanla. Size de tarlusal femara ve gonalf mi verdi?
Co fertil plus diye bi vitaminAmin inşallah hepinizin hayırlı olur . Bana puregon iğne ile başlattı.+ tarlusal süreç boyunca kullandım yumurta toplandıktan sonra 7 gün boyunca da tarlusal kullandıktan sonra bıraktım. Vitamin verdi çok fertik plus diye
Bana da bu vitamini verdi de ben inofolic içtiğim için başlamadım. Kaç embriyonuz oluştuCo fertil plus diye bi vitamin
O konuyu bnde tam bilmiyorum ama şuan iki embriyomuz donduruldu. Transfer sonrası belli olur.Bana da bu vitamini verdi de ben inofolic içtiğim için başlamadım. Kaç embriyonuz oluştuYa bilmediğim için soruyorum daha bugün eşimle aramızda konuştuk emin olamadık; dondurulan her yumurta için ayrı ayrı mı ücret ödüyoruz :)
Bilgi aldınız mı bu konu hakkındaBana da bu vitamini verdi de ben inofolic içtiğim için başlamadım. Kaç embriyonuz oluştuYa bilmediğim için soruyorum daha bugün eşimle aramızda konuştuk emin olamadık; dondurulan her yumurta için ayrı ayrı mı ücret ödüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?