Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım. ben hastaneden de Cem Bey'den de çok memnunum. Tek sorunları SGK'nın geçerli olmayışı. Ben pazartesi tüp bebeğe başlıyorum. Umarım başarılı olur da sana iyi referans verebilirim. :)
Canım. ben hastaneden de Cem Bey'den de çok memnunum. Tek sorunları SGK'nın geçerli olmayışı. Ben pazartesi tüp bebeğe başlıyorum. Umarım başarılı olur da sana iyi referans verebilirim. :)
hadi hayırlı olsun arkadaşım.okudum biraz açtığın konuları.üzüldüm ama hepsi geride kaldı artık.hepimiz çok şeyler yaşıyoruz tedavi sürecinde.ama inancımızı hiç yitirmiyoruz.
pozitif ol.dua et.kaliteli yumurtalar için ialçlarla beraber bitkisel destek al.bol meyva,bol su,bol süt ürünleri..kabız olmamak için şimdiden barsaklarını çalıştırmaya bak.biliyorum hepsi fasa fiso bunların.allahım eger doğru zamanı derse,olur zaten.kıtlık bile olsa:))
gün gün bana yazabilirsen sevinirim.şansın bol olsun.dualarım seninle..