• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof Dr Eray Çalışkan

Efilab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, Eray Çalışkan ile Tüp bebek tedavisi gören var mı? Nasıl bir doktor daha önce olumsuz denemelerim var doktor araştırmasındayız.

Merhaba, Eray Çalışkan ile Tüp bebek tedavisi gören var mı? Nasıl bir doktor daha önce olumsuz denemelerim var doktor araştırmasındayız.
Merhaba süreciniz devam ediyor mu

Ben bayılıyorum Eray hocayaaa 🫠🫠🫠 bir negatifim var onla. Tek embriyom oluşmuştu. Ikinci tedaviyi de kesinlikle beraber planladık o arada onun beni yönlendirmesiyle olduğum histereskopi sonrası ben gebe kaldım. Benim durumum kötüydü çok o yüzden ben o ara duyduğum ne varsa istedim embriyo glue sperm dna hasar testi şu bu. O beni durdurmuşur. Ben biraz meraklıyım araştırıp geliyorum diye bana yapılan araştırmaların sonuçlarını yüzdelik dilimleri hatta küsüratlarıyla anlattı hep. Histereskopimi de hatta beraber çalıştığı ve cerrahi kurslarına beraber katıldıkları Bertan Akar yapmıştı. Onda da illa ben yapayım demedi mesela fiyat al dedi Bertan da halledebilir ufak bir işlem senin dedi ona yönlendirdi ben de burda olurum uğrar bakarım dedi. Sonra ben hamile kalınca tesedüfen hocanın kendi şehrimdeki öğrencisine gitmişim gebelik takibi için. Ayrıntılı ultrasona da Eray hoca'ya gitmiştim. Ben daha kendi doktoruma gitmeden konuşmuşlar Merven'nin iyiydi bi sorun görmedik diye. Ben hep çok mutlu oldum bilemiyorum. Seçerseniz size de iyi gelir inşallah. Benim için o histereskopilik olayı teşhisi ve anlatışı muazzamdı en önemlisi.

Yaaa teşekkür ederim cesaret verdiniz🙏🏻 hayırlı olsun gebeliğiniz 🌸 3 opu 4 negatiften sonra artık rahat bi süreç geçirmek istiyo insan. Kimseyi kötülemek değil amacım ama Daha önceki dr çok yoğundu. Bazen apar topar muayene edip reçeteyi yazıp opu işlemi için başka hastaya gittiğini biliyorum. Bizde eşimin morfoloji değeri düşük. Bana da hep yumurta kaliten bozuk dendi. Tekrar başlamak için gerçekten iyi konuşan iyi anlayan bir dr istiyorum.

Back
X