Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende erkut hocada başlamayı planlıyorum ama neden memnun kalmadınız ? bahçecide durum nasıl? bilgi verirseniz çok sevinirimMemnun kalmadım keşke ilk bahçecide başlasaydım bahçecide devam ediyorum şuan
doktoru 2 kere gördüm sonrası hep başka doktorlar ile sürdürüldü tedavi ve tedavi hiç açıklama yapılmadan yarıda kesildi. Hiç memnun kalmadım . Yüklü miktarda para ödedim ve maddi manevi yıkıldım. bahçeci çok iyi bir yer oraya gidiyorum doktorum mehmet bey tedavim devam ediyor hala gebelik yok ama hiç olmazsa doktorum beni önemsiyor ve ne zaman istersem ulaşabiliyorum.bende erkut hocada başlamayı planlıyorum ama neden memnun kalmadınız ? bahçecide durum nasıl? bilgi verirseniz çok sevinirim
neden tedaviniz yarıda kesildi. birde ilk deneme de ne kadar ödediniz ve sonraki denemede ne kadar ödediniz. söylerseniz çok mutlu olurum. pek bilgi alamıyorum kendisi ile ilgili evet bahceci çok duydum ama orası çok pahalı diyorlar. birde ordaki süreciniz nasıldoktoru 2 kere gördüm sonrası hep başka doktorlar ile sürdürüldü tedavi ve tedavi hiç açıklama yapılmadan yarıda kesildi. Hiç memnun kalmadım . Yüklü miktarda para ödedim ve maddi manevi yıkıldım. bahçeci çok iyi bir yer oraya gidiyorum doktorum mehmet bey tedavim devam ediyor hala gebelik yok ama hiç olmazsa doktorum beni önemsiyor ve ne zaman istersem ulaşabiliyorum.
iki yumurtam olmasına karşın iyi büyümüyor dedi ve yarıda kestiler. 1 yumurta bile elde edemedik yeditepede. 2. toplamada 1 yumurtam çıktı onu iyi takip etmediler 6. günde ben aradım öğrendim 4. günde büyümesi durmuş. insan kendini o kadar değersiz hissediyorki, aramıyorlar bilgi için . 4. günde büyümesi durmuş 6. günde biz arıyoruz ve dedikleri bakıp döniyim size . sürekli gözlem altında olmalı ben neden para veriyorumki. 2 yumurta büyütme tedavisi uyguladılar. prp yaptılar ve ilgi görmedim ve embriyom oluşmadı. çektiğim acılar manevi çöktüm. maddide çöktüm. toplamda 21 bin ödeme yaptım orada. bende bahçeci pahalı diye başka yere gitmek istemiştim ama heryer aynı hiç olmazsa bahçecide gerçekten gerekli olan operasyonlar yapılıyor.yeditepede ilk toplama 8.500 ilaçlar 5 bini aştı ikinci toplama yine 8500 ilaçlar yine 5 bini aştı. sonra prp önerdiler onada 7900 vermiştim sonra yine ilaç derken 21 bini aştı . sonuç hayal kırıklığı başka birşey yok. ümidim kalmadı. hevesim kalmadı. Ama eşimin desteği ile bahçeciye karar verdik iyikide gitmişim . ordada 2 toplama oldum birde ameliyat ama elimde hiç olmazsa sağlıklı bir embriyo var şuan transfer hazırlığındayım. bahçecide benim gibi yumurtası gelişmeyen hastalar için özel embriyoskop var. sürekli embriyoyu haznesinden çıkarmadan kamerayla izliyorlar böyle olunca embriyonun bir şansı oluyor. bozulmaya başladığında lazerle müdahele yapıyorlar. yani işin özü laboratuvarı çok iyi ve doktorlarda ilgili. Ucuz yerede gitsen aynı parayı vericen pahalı yere gitsende aynı para. karar senin. Maddi manevi zor bir süreç.neden tedaviniz yarıda kesildi. birde ilk deneme de ne kadar ödediniz ve sonraki denemede ne kadar ödediniz. söylerseniz çok mutlu olurum. pek bilgi alamıyorum kendisi ile ilgili evet bahceci çok duydum ama orası çok pahalı diyorlar. birde ordaki süreciniz nasıl
çok teşekkür ederim bu bilgiler benim için çok kıymetli. ben anadolu yakasında oturduğum için umut tüp bebek merkezi sabri bey i seçtim. gerçi onu da tam bildiğim söylenemez ama kurum sonuçta bu konu üzerine çalışıyor. bu arada ben muayene parası ödemem dedim kabul ettiler. muayene etmesin dedim zaten elimde her şey var bu ay ki yumurta sayıma kadar biliyorum :) zaten ok dedikten sonra regl zamanı bakacak e ondan da para almasın bi zahmet ya :) bıktım ödemekten daha şimdiden12 bin şuan yanlış hatırlamıyorsam havuz yapılırsa 9 bin istenir. fulya bahçecide Mehmet Bey muayene ücretini şuankini bilmiyorum çünkü 5 aylık 1 sefer alıyorlar muayene ücretini biz 550 vermiştik. Tanışma muayenesi ücretsiz
Hayırlısı olsun sizin için:)çok teşekkür ederim bu bilgiler benim için çok kıymetli. ben anadolu yakasında oturduğum için umut tüp bebek merkezi sabri bey i seçtim. gerçi onu da tam bildiğim söylenemez ama kurum sonuçta bu konu üzerine çalışıyor. bu arada ben muayene parası ödemem dedim kabul ettiler. muayene etmesin dedim zaten elimde her şey var bu ay ki yumurta sayıma kadar biliyorum :) zaten ok dedikten sonra regl zamanı bakacak e ondan da para almasın bi zahmet ya :) bıktım ödemekten daha şimdiden
inşallah güzel haberler veririz :)Hayırlısı olsun sizin için:)
hangi aşamadasınızKendisi şuan Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde ve tedavi sürecim orada devam ediyor. İlgili bir doktor diyebilirim.
ben de gitmiştim . muayene ücreti almıyorlar bu güzel. zaten muayene ücreti çok saçma tüp bebekteKendisi şuan Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde ve tedavi sürecim orada devam ediyor. İlgili bir doktor diyebilirim.