Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim Bende Olcam Temmuz Ağustosta........ Bana Bilgi Verirsin Artik
bebişko çok sevindim bu konuyu açmana.bana onun hakkında yazacağın her şeye çok ihtiyacım var.özel olarak şifa tüpte ve ünüversite rapor işleri ondan geçiyo diye yazdığını hatırlıyorum.bana hastalarına dasvranışı açıklayıcı konuşup konuşmadığı bilgi becerisi ve rapor işlerinin nasıl yapıldığını anlatır mısın
çok sağol canım.bu bilgiler beni daha da rahatlattı.benim dr um da onun adını vermişti.senden de iyi şeyler duyunca içim rahatladı.ben çok soru soran biriyim ve dr da anlatmayı seven moral veren biriyse süper bişey.bide hastaya değer vermesi lazım.senin için en iyisini senden önce düşünüp davranması gerekiyor.bide çok merak ediyorum.benim canım biraz değil baya bi tatlıdır.bu muayeneler beni çok geriyo.kendi drumun eli hafifti ve canım yanmıyodu.o nasıl bu konuda.bu benim için çok önemli canım.cevaplarsan sevinirim.
tekrar teşekkür ediyorum
gerek kalmaz inşallah ama bu ay olmazsa sonraki adım tüp gibi görünüyor...
selam bende erol beye gideceğimama rendevulu çalışıyo tel rica edebilirmiyim gidenlerden
Ben de yaklaşık 1,5 aydır Erol beyin hastasıyım.Hsg de bir taraf tamamen tıkalı <çıkmıştı.Geçen hafta şifa hast.de historoskopi yaptı ve tüplerin 2 taraftan da girişlerinin açık olduğu söylendi.Kafam iyice karıştı.Tüp bebek şu an için uzak dedi< ama başka bişey de demedi.Kendısıyle bırebır görüşmek de nerdeyse ımkansız olduğu için şu an ondan haber beklıyorum.
KIZLAR MERHABA.Bugün Erol Bey'in oradan aradılar.Rahimden bi parça alınıp patolojiye gıtmıştı.Sonuç temız gelmiş.Dr. bey 3 kez aşılama önerıyor,adetınızın ilk gunu haber verın ddi hemşire.Şimdi kafam karışık ama,çünkü duyduğum butun aşılamalar başarısız.Ne yapayım sizce?
Ben de yaklaşık 1,5 aydır Erol beyin hastasıyım.Hsg de bir taraf tamamen tıkalı <çıkmıştı.Geçen hafta şifa hast.de historoskopi yaptı ve tüplerin 2 taraftan da girişlerinin açık olduğu söylendi.Kafam iyice karıştı.Tüp bebek şu an için uzak dedi< ama başka bişey de demedi.Kendısıyle bırebır görüşmek de nerdeyse ımkansız olduğu için şu an ondan haber beklıyorum.
canım öncelikle çok geçmiş olsun.ben 2 tane aşılama geçirdim ve erol hoca benim ve eşimin tüm konntrollerini yaptıktan sonra hiç bir sorununuz yok bence aşılamalarla deneyelim dedi ve denedik olmadı ama hoca tüp bebeğe hemen geçmeyi pek uygun bulmuyo heleki çok önemli bir sorun olmadıkça...bence ona güvenmelisin çünkü işinde çok başarılı olduğunu biliyoruz yani bence aşılamalarını yaptır bakarsın seninkiler diğerleri gibi başarısız olmaz çünkü herkesin kaderkleri farklıır ben 1.aşılamada tutan arkadaşları çok duydum sakın kafan karışmasın ve prosedürü uygula 3 aşılama eğer onlarda tutmazsa tüp bebek hocanın uygulaması budur.bence hiç bir sorunun çıkmamasına sevinmelisin ve emin ellerdesin unutma hoca dün benide aradı ve tedaviye nasıl devam edeceğimizi söyledi bizde hoca döndükten sonra başlıycaz bakalım sana tedavinde başarılar diliyorum hihoyyytkaydirigubbakcemile3
Canim haber bekliyorsaniz yandiniz demektir.Benimdetupbebek denemem olacakti.Guatr dan suphelendi.4 tane guatrla ilgili testi yaptir bize faksla dedi.Hoca cok iyi ve isinin ehli ama asiri yogun oldugundan birturlu haber gelmedi.Ariyorum biz size haber veririz diyip durdular testleri faxladim.Cevap yok en son birgun biraz muayenede calisan bayana dert yandim aynen´boyle haber veririz veririz deniyor iki ay oldu dedim nedese begenirsin test sonuclarinizi endokronóloji dr. una gosterin dedi e beni iki ay ne oyaladin bana niye faxlattiriyorsun madem endokroloji uzmanina gidecegim.Endokroloji uzmani kontrol etti ve bir problem bulunamadi.Erol Beyin muayenehanesine gidip muayene oldugumda tamam dedim ben dr.umu buldum.Arkasindan testleri istedi ve takvim belirleyelim dedi pesinden yazdiklarim oldu.Bide Bornova Sifaya gidip bakayim dedim oraya gittim inceleme yapmak icin.Acemi acemi kizlar ortada dolasip duruyor.Bilgi almak istiyorum dedim guya bir kordinator varmis gorusturelim dediler o kisiyi bulamiyorlar baktim bana soyle profosyonel bir ortam gibi gelmedi.Erol Bey konusunda tartismaya bile gerek yok o bir marka tup bebek konusunda fakat geri donmemeleri sifanin o acemiligi beni memnun etmedi ve supheye dusurdu.Bugunde yanilmadigimi goruyorum vazgecmekte hakli oldugumu.Cunku onda tedavi olanlar hep ayni seyi soyluyor goremiyoruz vs. benim yasadikarimin benzerlerini onlarda yasiyorlar.Pesinden kent hastanesine gittim.Organizasyon gercekten mukemmel en ufak bir aksama yok isler ehil kisiler tarafindan yapiyorlar.Yani bu islerde sadece hocanin iyi olmasi yetmiyor bu is bir ekip isi .Bilgi aktarimi ís takibi vs.yi yapan kisilerinde iyi olmasi lazim.Birde sunu farkettim Izmirde heyet raporuyla tup bebegi en ucuz yapan yer Kent Hastanesi.Ayrica sterilizasyon konusunda da bence bir numara.Bunu rahatlikla soylerim.Cunku Izmir de tup bebekte isim yapmis 3 yerdede tedavi gordum.Ben objektif oldugumu dusunuyorum.