Ersin Ülkür burun estetiği olan var mı?
Sağlıklı , mutlu güzel günler diliyorum herkese Ben 29 04.2019 tarihinde Prof. Ersin Ülkür hocamıza meme küçültme ameliyatı oldum hasta için göz açıp kapayıncaya, hasta yakınları ve hata kredisi sıfır olan doktorlarımız içinse uzun süren ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı , narkozdan dolayı yemekten sonra sadece 2 kere kustum . Tansiyon ve migren hastası olmama rağmen artık çöken daha iyiyim
Ameliyat olmaya uzun zaman önce karar vermiştim aslında , kendime iyi baktım önlenebilir bir sağlık sorununun ortaya çıkmasından önce yapılması gerekli olanları yapmaya çalışmak , yani başımıza bir iş gelmeden doktora gitme alışkanlığı gerekiyor sonuçta yıllarca bekleyen bir toplumuz .
Ameliyat için Ersin Bey’e karar vermeden önce başka doktorlara muayene oldum araştırdım , ama bana göre eksikleri vardı , Ersin bey’e gittiğimde gönül rahatlığı ile karar verdim, yüzde yüz güvendik güveniyoruzBu ülkenin hazinelerindendir bence iyiki sizi bulduk hocam
Ben oldum son derece memnunumErsin beye ameliyat olan varmi son zamanda hakkinda cok az bilgi var kendisine ameliyat olan arkadaslar deneyimlerini paylasabilirmi
Siz hangi operasyonlari oldunuzBen oldum son derece memnunum9 sene önce ilk operasyonumu oldum ve sonrasıda geldi:) her konuda çok başarılı iyiki tanımışım
Göğüs karın kerme burunSiz hangi operasyonlari oldunuz
Bende kendisine karin germe olmak istiyorum dikisleri nasil muntazammi bazi doktorlar torgan diker gibi dikiyor agriniz cok oldumuGöğüs karın kerme burun
Merhaba bende göğüs toparlama silikon ve kqrin germe olacağım sizin ameliyatiniz uzun sürmüştür 8 saat gibi bir süreden bahsettiler nsl beni suresi cok korkutuyor bide sigara kullanıyor muydunuzGöğüs karın kerme burun
Ama ben göğüs ve karnı ayrı ayrı oldum.. 8 saat sanmam çok uzun bir süre gerçekten toparlama Prof Ersin ÜlkürMerhaba bende göğüs toparlama silikon ve kqrin germe olacağım sizin ameliyatiniz uzun sürmüştür 8 saat gibi bir süreden bahsettiler nsl beni suresi cok korkutuyor bide sigara kullanıyor muydunuz
Banada cok geldi ama aci bir yerde hissediliyor diğer taraf kendiliğinden iyileşiyor denildi anne ameliyati diyorlar buna karin cok ku agriliydi sigara kullaniyormuydunuzAma ben göğüs ve karnı ayrı ayrı oldum.. 8 saat sanmam çok uzun bir süre gerçekten toparlama Prof Ersin Ülkür
Evt kullanıyorum:)Merhaba bende göğüs toparlama silikon ve kqrin germe olacağım sizin ameliyatiniz uzun sürmüştür 8 saat gibi bir süreden bahsettiler nsl beni suresi cok korkutuyor bide sigara kullanıyor muydunuz
Kişinin ağrı eşiğine bağlı evt en çok ağrılı süreç malesef karınBanada cok geldi ama aci bir yerde hissediliyor diğer taraf kendiliğinden iyileşiyor denildi anne ameliyati diyorlar buna karin cok ku agriliydi sigara kullaniyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?