hangi hastanede bu doktor.
istanbul cerrahi hastanesinde ben sami cengiz e yaptırmıstım ama hastane guzel ınsaah pozıtıf sonuc alırsın
canımmm arkadaşımm demek hastane araştırmaya başlamışşşş......kesinn suha beydenn ayrılıcann sen heraldee.....hadii hakkında hayırlısı olsunn arkadaşımmm......
merhaba, ben faruk bey'in hastasıyım ve şuan 7 aylık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum.
benim ilaçsız adet görememe sorunum var, başka doktorlarda 2 tedavim olmuştu, yum takibi ve aşılama olarak... sonuç alamayınca faruk bey'e gittim... 1 aşılama yaptık, yumurtaların gelişimini görürüz demişti. ama transferden 1 gün önce dedemi kaybettim, hangi sebepten bilmiyorum olumsuz sonuç aldık... 2008'in kasım ayında ilk tüp bebek tedavimde de başarılı olamadık, oysa yumurtalar ve embriyolar çok iyi gelişmişti, ama tutmadı... 2009'un haziran ayında 2. tüp bebek tedavimize başladık, ist cerrahide oldu işlemler, yum. takibine faruk bey'in kendi yerine gidiyordum. Ve çok şükür hamileyim, hayırlısıyla da sonuna yaklaşıyoruz...
benim halam faruk bey'de tedavi gördü, ilk denemede hamile kaldı ikizleri 5 yaşında şuan...
halamın eşinin kuzeni de faruk bey'in hastası, onun kızı da 6 yaşında...
benim bir kuzenim de ilk denemede hamile kaldı, onun ikiz kızları da 1 yaşını geçti..
ancak 3'ünün de erkek infertilitesiydi...
ama ben olumsuz sonuç aldığımda da faruk bey'den vazgeçmeyi hiç düşünmedim.. çünkü çok iyi bir dr olduğunu biliyorum ve kendisine çok güveniyorum...
çok uzun yazdım sanırım, inşallah yardımcı olabilmişimdir...
ben de Faruk Beyin hastasıyım bir kaç yıldır. kendisi çok güven veren bir doktor. daha önce sonucu negatif olan bir aşılama ve de kimyasal gebelik ile sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu kendisiyle. kendiliğinden oluşan gebeliklerimde var ancak düşükle ve biri de dış gebelik ile sonuçlamıştı. bu süreçlerimin tümünü faruk bey takip etti. tüm talihsizliklere rağmen doktorumu değiştirmeyi hiç düşünmedim. biraz az konuşur, çok sakindir. ama iyi doktordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?