Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bende pko var Perşembe günü Ankara Hacettepe üniversitesine Gürkan hocaya gidicem gidip memnun kalanlar varmı olumlu sonuç alanlar yazıp bana moral olabilirmi☺
Kızlar bende pko var Perşembe günü Ankara Hacettepe üniversitesine Gürkan hocaya gidicem gidip memnun kalanlar varmı olumlu sonuç alanlar yazıp bana moral olabilirmi☺
Canım sanki degismisler ben dün gitttim çünkü gayet güzel davrandılar icerdekiler bakalım bana da femera ilacını baslaticak adet olmayı bekliyorum acaba kullanıp hamile kalan varmı acaba pko var bendede
Canım sanki degismisler ben dün gitttim çünkü gayet güzel davrandılar icerdekiler bakalım bana da femera ilacını baslaticak adet olmayı bekliyorum acaba kullanıp hamile kalan varmı acaba pko var bendede
Ben negatif bir r tüp bebek denemesi yaptım. Belkide ondandır sevmiyorum. Gürkan bey olmayınca hastalarına sezcan bey bakıyor bilginiz olsun. Sizin için hayırlısı olsun
Ben negatif bir r tüp bebek denemesi yaptım. Belkide ondandır sevmiyorum. Gürkan bey olmayınca hastalarına sezcan bey bakıyor bilginiz olsun. Sizin için hayırlısı olsun
Canım iyi bir hoca yani bana izleyeceği süreci anlattı ilk olarak yumurta büyütme ilacı femera yi verdi onu kullanıyorum şuan watsaptan da iletişime gecebiliyoruz bu güzel bişey bizim için yumurta kontrolüne cagirmadi hani bir dahaki adette görüşücez dedi adet olmazsan gebelik testi ve kan testi yaptır dedi o kadr şimdilik izlenimim bu hani iyi bir hoca para ya düşkün birisi değil gerçekten para avcısı bir doktor asla değil beni çağırdığın da sonuç diye gel demişti mesela diğeri gidişime