Bu yazılan olumsuz yorumları fazlasıyla hak eden bir ticarethane malesef bende denedim öğlene kadar 25 öğleden sonra 25 hasta içeri alındı damızlık hayvan gibi davraniliyor malesef.... yer bulabilen oturuyor yatak deseniz kim yattı kim kalkti belli değil doktor 10 dk içinde 3 oda arasi mekik dokuyor. Eşimin deyimiyle sağım odaları olusturmuslar. 1. Oda para sağım odası 2. Oda erkek sper sağım odası (cok rencide edici bir sekilde herkesin icinde yapilan bir islem ) 3. Oda kadın sağım odası tabi oncelik para kadının biri hiçbir resmi işlem olmadan elden paraları alıp çekmecesi atıyor. Hocayla ilk görüşme süper yardımcı olacak ben yaninizdayimlar sonra yüzünü görmüyor 5dk konusamiyorsunuz. I san kaç embriyosu olduğunu, kalitesini transfer günü kendi yüzsüzlüğün mi öğrenir. Eğer diyarlife ise Evet.... başhekime gittik hocam burası nasıl yer acaba biraz daha koşullar iyilestirilse mi ? Dedi adamın dediği siz kendinizi Avrupa da mı sandınız nerde yaşıyorsunuz oldu ötesi var mı? Malesef benim için çok kötü bir tecrübeydi. 20 yumurta gelişti 10unu aldılar 3 tane guya 1. Kalite kaldı dondurduk 2si transfer 1de zaten zahmet edip zaten transfer yaptık deyip çöp ettileri haliyle ortada kalakaldik....