prof dr inanç mendilcioğlu antalya

merhaba,

antalyada prof dr inanç mendilcioğlu vesilesi ile doğum yapan bayanlar, doğum yönteminiz nasıldı?

doğuma gidişat nasıl gelişti? mesela sezeryan ile doğum yaptıysanız buna nasıl karar verdiniz?

hangi hastaneyi tercih ettiniz?

bir de hen doktor hem de hastane hakkında memnuniyetleriniz ve şikayetleriniz nelerdir???

şimdiden teşekkürler....

:nazar:
Merhaba sorunuzun cevabını aldınız mı bilmiyorum fakat ben size profesör Mehmet Şimşeği öneririm. İnanç bey hakkında da hep güzel şeyler duydum fakat Mehmet hocanın bizzat hastasıyım. İkiside profesör ikisi de perinatolog ikisi de aynı plaza da hasta kabul ediyorlar. İnanç bey için muayene ücretini bir hastası 350 tl yazmış. Mehmet Hocaya 250 tl veriyoruz. Üstelik 15 gün sonra ücretsiz muhakkak kontrole çağırıyor. İnanılmaz iyi niyetli inanılmaz esprili inanılmaz bilgili bir doktor kendisi. Seçim sizin.. Allah herkesin gebeliğin de en en en güzel sonuçları nasip etsin inşallah.

İnanç hoca doğumu nerede yaptırıyor ve doğum için doktor+hastaneye ortalama ne kadar ödeniyor bilgisi olan var mı?

İnanç hoca doğumu nerede yaptırıyor ve doğum için doktor+hastaneye ortalama ne kadar ödeniyor bilgisi olan var mı?
Memorial da yaptırıyormuş. Sezeryanla doğumda memorial 2000 tl alıyor, biz hastaneye sorduk. İçinde doğum fotoğrafı, kapı süsleme, şerbet, kuaför, bebeğin ilk aşıları, kıyafetleri ve iki gece konaklama var dediler normal oda için. Bu sadece hastanenin istediği rakam. İnanç hoca nın aldığı rakamı bilmiyorum, sormadık daha. Hastane doktoruu dışardan olanlar için verdiği fiyat bu.

Back
X