Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleriprof. dr. kutay biberoğlu hakkında
kızlar prof dr kutay biberoğlunun hastası olan var mıı acaba ben ramazandan sonra tedaviye başlamak istiyorum bu dr hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mıı teşekkürleropuyorumnanaktan
slm ben kendisine muayene olmuştum daha önce...iyi bi doktor..internetten araştırıp gitmiştim..ben tedavi olamadım çünkü doktor değiştirip genarta başladım.değiştirmemin sebebi hocadan çekinmem yanında rahat olamam ve rahat soru soramamadı.istediğimde kendisine ulaşamıyordum..onun dışında iyi bi araştırma yaptı.. doktor olarak bilgisi güven veriyo ama benim için samimiyet ve güleryüz de önemli..belki sana yardımcı olur yine de bi dene istersen..ücretide genarttan daha pahalı 300 falan olması lazım..
Merhaba
Başka bir merkezde tüp bebeğe başlamıştık, aklımızda bir takım soru işaretleri olduğu için tavsiye üzerine Kutay Biberoğlu'na gittik- ne yapabiliriz muayene edip farklı bir durum görür mü diye. 10dk görüşme yaptık sadece muayene etmedi bile. Ve çıkarken muayene ücretini ödedik.
Bildiğim kadarıyla görüşmeden ücret alınmıyor değil mi ?