Kesinlikle cok rahatliyorum. Haftada bir tekirdagdan gidip geliyorum kendisine. Tekirdagda iki doktor cok canimi yakti cok korkuttu uzdu konusmalariyla. Kendisi durumu acikliyor ama bunu seni uzmeden korkutmadan yapiyor yani nasil anlatsam bilmiyorum ben cok rahat cikiyorum muayeneden. Mesela benim tek yumurta ikizlerinde basta transfuzyondan korktuk tekirdagdaki doktor iki hafta sonra tamamen suyu bitmis de bulabilirsin boyle stabil de gidebilir, iste bir anda birini kaybedebilirsin, operasyon gerekebilir yuzde elli ihtimal sağ dogum olacagini dusunuyorum vs dedi aglayarak gittim mert hocaya evet aralarindaki fark yuzde 20yi gecmemeli senin yuzde 18 ama oyle ha deyince suyu biter vs gibi bir durum yok gerekirse operasyon yapilir ama suan oyle bir durum gozukmuyor yakin takip icin haftada bir gormek istiyorum bir durum olursa mudahale icin vs dedi ve cok sukur oyle bir durum olmadi suan evet kizlarimdan biri daha minnak ama sürekli takip ile insallah o da buyuyecek transfuzyon gibi bir durum olusmadi ama buyuk olan daha kuvvetli besin ceker minnak olan daha az besin cekerse bunu gorup müdahale ederiz dedi ve gozlem devam ediyor hala

ama dedigim gibi bahsettiginiz diger doktoru tanimiyorum. Sizin ikiz mi riskli gebelik sebebiniz?