Prof dr murat arslan'a tüp bebek yaptıranlar

minikuzuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
76
16
3
36
Merhabalar murat arslan beyde tedavi oluyorum. 15 yumurta toplandı. 10 tanesi döllendi. 4.güne 10 tanesi geldi. Ama 5.güne sadece 3 tanesi geldi. Bunlar da teste gitti. 0 gelecek diye korkuyorum. Doktora sordum neden 10 dan 3'e düştü, şimdi de 0 olma ihtimali var dedim. Şans işi dedi bişey yapamayız dedi. Gerçekten öyle mi kızlar? 0 gelirse ne yapacağımı bilmiyorum. Murat beyde tedavi görüp bebeğine kavuşan var mı?

Bizimde öyle oldu sperm kaynaklı bizimki bence 9 tane 4.günden 3 tane 5.gün kaldı onlardanda biri mozaik geldi testten

Bizimde öyle oldu sperm kaynaklı bizimki bence 9 tane 4.günden 3 tane 5.gün kaldı onlardanda biri mozaik geldi testten
Doktora sorduğumda bilemeyiz neden kaynaklı olduğunu dedi. Bu da bende soru işareti yarattı. Sebebi olması gerekmez mi. Sonrasında düzeltmesi için. Bilemedim ben de yani 0 gelirse bu doktorda devam edip etmeyi. Başka yer arayışına giricem. Siz nerde tedavi oldunuz?

Ankarada tedavi oluyorum. Bizim doktor da bişey demedi sebep olarak ama 3-5 gun arası azalma genelde sperm kaynaklı deniliyor. Dna hasarı varsa spermde antioksidan veriliyor 3ten hepsi sağlıklı gelir belki guzel dusunelim

Ankarada tedavi oluyorum. Bizim doktor da bişey demedi sebep olarak ama 3-5 gun arası azalma genelde sperm kaynaklı deniliyor. Dna hasarı varsa spermde antioksidan veriliyor 3ten hepsi sağlıklı gelir belki guzel dusunelim
İnşallah 1 tane bile sağlıklı gelse transfer şansım olacakembriyolog telde yumurta kaynaklı diye düşünüyorum dedi sadece. O yüzden doktora sordum. O da öyle diyince bilemedim.

Ben sans işi olduğunu düşünmüyorum. Elbet bir sebebi vardır ama araştırılması nasıl yapılır hangi testlere bakmak lazım yönlendirilmesi gerekiyor. Ama çoğu doktor üzerinde durmuyor. Büyük kısım yumurta kalitesiz deyip geciyorlar.

Evet ben de size katılıyorum. Şans işi diyip tekrar opu diyor. Ama öyle olduğuna inanmıyorum testleri vs vardır diye düşünüyorum. Alternatif tıp ile sağlıklı hale gelebilir mi diyorum. Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın sağlıklı embriyolar elde edelim

Alternatif tıp benimde aklımda olan bir şey ama açıkçası öyle güvenebilecefim işinin ehli var mı bilemiyorum. Bazen hacamat yaptıranlar oluyor. Sorguluyorum biraz usul fln hep yanlış. Kas yaparken bir de göz çıkarmamak lazim

Evet. Benim dediğim vitaminler, takviyeler, beslenme,diyet, sağlıklı yaşam, homeopati tedavisi vs. Ama dediğiniz gibi işin ehlini bulmak lazım. Yoksa çoğunun derdi para. Yaşım genç olsaydı belki denerdim tüp bebekten önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…