• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Murat Bozkurt tüp Bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 62oz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

62oz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ben 5 yıllık evliyim ilk senelerde çocuk düşünmüyorduk sonrasın da rutin kontrollere gittiğimde normal yol ile gebe kalmamın cok düşük bir ihtimal oldugunu ögrendim murat hoca ile yollarımız tam tüp bebek düşündüğümüzde karşılaştı bunun çok büyük bir şans olduğunu hissetmiştim rutin muayenlerim sonrasında yumurta toplama sürecim başladı iğneler ilaçlar sonrasında 35 yumurta toplantı bunlardan 15 tane sağlıklı emiryolar kaldı hocamız bu süreçte hep güler yüzlü ne zaman arasak her zaman ulaştık her sorumuza çok net cevaplar aldık her zaman süreci bize detaylı anlattı çok güler yüzlü çok samimiydi sonrasında ameliyatım planlandı rahimde şekil bozlukluğum vardı ameliyatım çok iyi geçti 2 ay dinlendikten sonra transferim gerçekleşti ilk transferimde gebe kaldım hocamın sabrına güler yüzlülğüne bu süreçte hep yanımız da oldu iyi ki bu süreci murat hocam ile yaşamışım çünkü süreci sabırla ve çok profosyonel yönetti samimiyetine güler yüzlülüğüne her zaman bize ilk baştan beri sizin çocugunuz olacak umutsuzluk yok kendisi bize umut oldu iyi ki sizin gibi bir hekim tanımışım sizi çok seviyoruz

Merhaba hoca hangi ilde hangi hastanede

Back