Prof Dr Nuray Bozkurt ta tüp bebek tedavisi yardımm??

senbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhalar arkadaşlar 4.denemem negatif, ben üçüncü kez yeni merkez arayışındayım. Nuray bozkurt hoca hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim 🥲

Tolga Ecemiş, Hakan yaralı, Aygül demirol ve Ahmet Erdem(nova art), Nuray Bozkurt, Aydan Biri gibi doktorları gittim tavsiyem Aygül demirol, Tolga Ecemiş ve Ahmet Erdem gidip konuşmanı tavsiye ederim. Nuray Bozkurt laparoskopide çok iyi olduğunu duymuştum fakat tüp bebekte diğer doktorlar arasında pek duymadım belki iyi olabilir. Hakan yaralının nedense kliniği beni sarmadı zaten kendiside sen tüp Bebek hastası değilsin diye gönderdi. Bunların arasında en çok konuşup derdine anlatıp seni dinleyip cana yakınlık istiyorsan Tolga Ecemiş ama tabi bir zamandan sonra güler yüz aramıyoruz gerekirse somurtsun konuşmasın ama işini iyi yapsın istiyoruz. Ben şuan Aygül demiroldayım disiplinlidir ama çoğu kişi gülmediğini söyler evet doğrudur pek muhabbete girmez merak etme ben herşeyi düşünüyorum modunda ama insan bazen neden sorusunu konuşmak istiyor şimdi ne yapıyoruz sorusu neden bu ilaca geçtik gibi detaylı konuşmak istiyor ama çoğu zaman geçiştiriyor. Eğer Aygül hocaya gitmeseydim ahmet erdeme gidecektim. Tolga Ecemiş muhabbeti çok iyi ama aşırı pahalı gelmişti. Son olarak Recai pabuçcu hocayı da ekle ismini çok duydum ben gitmedim ama sen istersen gidebilirsin. Tavsiyem aklındaki hocalarla konuş 1 gün sürmez zaten hangisine ısınırsan ona devam etmen.

Çok teşekkürler siz de epey kişiyle görüşmüşsünüz,
Ben üç transferimi aygül hocada yaptım, sonrasında bb tüp bebeğe geçtim orada da çift transfer yapıldı, kimyasal oldu, şuan dondurulmuş embriyo da kalmadığı içim merkez değiştirme seçeneğini düşünüyorum

çoğu hoca hakkında aynı anda hem iyi hem kötü yorumlar var insanın kafası çok karışıyor ama dediğiniz gibi yüzyüze görüşerek içimize hangisi sinerse ondan devam edeceğiz

Ben üç transferimi aygül hocada yaptım, sonrasında bb tüp bebeğe geçtim orada da çift transfer yapıldı, kimyasal oldu, şuan dondurulmuş embriyo da kalmadığı içim merkez değiştirme seçeneğini düşünüyorum
Benimde Aygül hocada 20. Hafta kalbi duran bir gebeliğim ve kimyasal gebeliğim var. 3. İçin bu hafta gidecez. Aygül hocada histereskopi yapmışmıydınız peki

Evet yaptırdım, benim tüplerim tıkalı, 2.-3. Transfer arası histeroskopi de yaptı aygül hoca bir sorun görmedi
İnşallah güzel sonuçlar alın🌸

Merhalar arkadaşlar 4.denemem negatif, ben üçüncü kez yeni merkez arayışındayım. Nuray bozkurt hoca hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim 🥲
Merhaba kesinlikte tavsiye ederim , gozu kapalı gidin

Bb de tedavi ücreti ne kadar odemistiniz

Back
X