Prof.Dr. Rıza Madazlı'mı Prof.Dr. Vildan Ocak mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi buseK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben rıza hocanın hastasıyım muayne ücreti 350 değil 250 TL oda yeni oldu. Ana Bilim dalı başkanı olduktan sonra. 350 TL olan dopler ve ayrıntılı usg fiyatları oda dışardan gelen hastalar için kendi hastalarında normal muayne ücreti alır ve eğer kontrol haftanızsa para almaz. 3 hafta da bir muayneye çağırır birinde alır birinde almaz. Asla paragöz bir insanda değildir çok yardımcı olur[/QUOTE

merhaba;
muayenehane adres ve telefonunu öğrenebilirmiyim senden... int'den baktım ama bulamadım :(

merhaba hayatmelek mesajını yeni gördüm muaynehane tel 0 212 291 68 55
adres Güzelbahçe sok seren apartmanı no:18/2 nişantaşı
merkezin adı jinem amerikan hastanesinin yanında

arkadaşlar merhaba prf dr bülent baysal hakkında bilginiz varmı yada bana önerebileceğiniz ilgili ve güleryüzlü riskli gebelik uzmanı varmı.1 haftaya kadar iyi bir dr bulmam lazım çok oyalandımm bu dr konusunda:44:

arkadaşlar merhaba prf dr bülent baysal hakkında bilginiz varmı yada bana önerebileceğiniz ilgili ve güleryüzlü riskli gebelik uzmanı varmı.1 haftaya kadar iyi bir dr bulmam lazım çok oyalandımm bu dr konusunda:44:

Merhaba, Prof. dr. Rıza Madazlı'yı öneririm..

busek canım gittin mi Rıza hocaya nasıl geçti haberdar et merak ediyorum umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

busek canım gittin mi Rıza hocaya nasıl geçti haberdar et merak ediyorum umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Gittim canm standart bi muayne oldu (çnkü hamile olmadığımdan) durumu anlattm biraz içimi rahatlattı en 6 ay ve tabiki genelde 1 yıl hamile kalmamı önerdi dha rahat olabilmem adına bakalım inş hayırlısı olur..sağlıklı ve hayırlı bebeğim olmasını çok istiyorum ama tabiki kısmi mol olduğundan hemen olması mümkün değil tekrar etme durumu varmış(çok çabk hamile kalınırsa)ama tabiki hayırlısı bi süre beklicez hayırlısı olur inş..

cerrahpaşada kadın doğum bölümü anabilim başkanı ama orda muayene yapıyomu bilemiyorum. Benim dr.um direk muayenehanesine yönlendşrmişti. Nişantaşında amerikan hastanesinin hemen çaprzında.detaylı usg 350 tl idi. Muayene fiyatı da en az 150-200 vardır. Bu forumda biraz araştır yada netten araştır daha net bilgilere ulaşırsın. Bol şans dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:)

slm ya bir şey öğrenicem benimde gebeliğimde sorun var gittim doktor bebeğimin sakat olma ihtimali oldunu söylediler ve bana da rıza beyi önerdiler sen ne zmn gittin ücretleri ne kadar kesin bi bilgin varmı birde muayane yerini adresi varsa bana verebilirmisin rica etsem okadr büyük bişey yapmış olursun ki şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba, sorunuza daha önce cevap verilmiş.

merhaba hayatmelek mesajını yeni gördüm muaynehane tel 0 212 291 68 55
adres Güzelbahçe sok seren apartmanı no:18/2 nişantaşı
merkezin adı jinem amerikan hastanesinin yanında

Back
X