prof.dr.selcuk inanli hakkinda yorumlar

ozlemgalatasaray

burun estetigi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
66
5
36
İyi aksamlar oncelikle burada bu konuyu acmamdaki sebep boyle iyi bi doktor hakkinda bilgi verebilmek ve bilmeyenlerin tanimayanlarin tanimasini yonlenmesini saglamak.burunla ilgili saglik sorunlariniz varsa yada estetik dusunuyorsaniz selcuk inanliyi tavsiye ediyorum kendisine ameliyat oldum ve cok memnunum ve kimsenin kotu bir tecrube kazanmasini istmedimden tecrubemi paylasmak ve insanlara yararli olmak adina burda bu oneride bulnuyorum.hosgoru kibarlik guzellik bilgi deneyim beceri ve sayamadim bircok sey kendisinde mevcut ve bence farkli birinde bi husran tereddutuyle ameliyt olmaktansa selcuk inanliya gitmenizi tavsiye ederim... alaninda uzman ve kendini bilen tecrubeli bir cerrah hem.saglik hem guzellik biarada istiyorsaniz oncelikle kendisiyle gorusmelisiniz zaten gordugunuz andan itibaren guvenli bir elde oldugunuzu hissedeceksiniz destekci ve sabirli bir ksiiligi ozelliklerine dahada olumlu seyler katiyor...cok mutluyum ve tereddutsuzce beklemedeyim cok candan bir insan yuzunuze ne nasil uyuyor biliyor ben sabrederek doktorumu uzun sure arastirark buldum ve sizlerin bukadar uzun surelere maruz kalmamanizi temenni ederek arastirmalarinzin daha kisa surmesi amaciyla kendisini tavsiye ediyorum...

8 bin çok yaa selçuk hoca ankarada mıydı
istanbulda ama cok degil inanki 10bin 15bin isteyen var ucuz isteyende var ama yapanlarin eserleri ortada kendi cevremdekiler bi liranin hesabini yaparken yuzlerindeki goruntunun kotulugu yanlarina kar kaldi...cok para alip iyi yapamayanda var ve bence bu emege az bile inan bende ikisene sabrettim maddi durumumu ayarlamak icin iyikide sabretmisim uygunada buldum ama benim goruntum sagligum inanki paradan daha onrmli sabret ayarla isinin ehline yaptir

istanbulda ama cok degil inanki 10bin 15bin isteyen var ucuz isteyende var ama yapanlarin eserleri ortada kendi cevremdekiler bi liranin hesabini yaparken yuzlerindeki goruntunun kotulugu yanlarina kar kaldi...cok para alip iyi yapamayanda var ve bence bu emege az bile inan bende ikisene sabrettim maddi durumumu ayarlamak icin iyikide sabretmisim uygunada buldum ama benim goruntum sagligum inanki paradan daha onrmli sabret ayarla isinin ehline yaptir
kesinlikle haklısın zaten kbb cılara yaptırmam. olmuşken tamolsun da 5-6 bin civarı bulabilirbsem işi olacak. inş.

X