prof. dr. selçuk ışık hakkında bilgi

osgemm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
94
6
37
arkadaşlar ankara da estetik cerrah selçuk ışık hakkında bilgisi olan var mı? özellıkle burnunu yaptırıp resim paylaşacak olan önemli. gata da 25 yıl çalışmış bir doktor.lütfen yorum bekliyorum

ben de temmuz ayında kendisine burnumu yaptırmayı düşünüyorum. bir tanıdığımız vasıtasıyla duydum adını hiç kötü yorum duymadım henüz ama özellikle burnunu yaptıran birileri yazarsa çok iyi olur

s
lm arkadaşlar selçuk ışık'a burun amaliyat olan var mı ben yakın zamanda ameliyatı olucam çok korkuyorum

Anladım ya uygun fiyata yaptıramıcaz heralde burnumuzu umudumu yitiricem az kaldı moralim bozuluyor artık

Evet alci ciktiginda sok oldum hic ben gibi degildi baga sis vardi ztn burnumda deil yan taraflarda goz alin cevresi.burnumu gectim dudagima da dolgu yapmisti o da bi taraftan sis baya kötuyum suan kizlar

Evet alci ciktiginda sok oldum hic ben gibi degildi baga sis vardi ztn burnumda deil yan taraflarda goz alin cevresi.burnumu gectim dudagima da dolgu yapmisti o da bi taraftan sis baya kötuyum suan kizlar
Beni korkutma ben de ameliyat oldum perşembe günü:) dudaklarıma da dolgu yapıldı benim de hatta biraz da yanağımı doldurdu. Alçıyı kaçıncı gün çıkarttı tamamen senden? Benim yarın 5. Günüm alçıyı değiştiriceğini söyledi öğlen gidicem.

Selcuk hocaya mi oldun sen de.ben salı amaliyat oldum alcı bugun cikti.dudaklarin ne durumda ben bugün cok agladim yamuk yumuk burnuma bakamadim bile dudagiin felakatinden

Bende pazartesi olucam seuk beye ameliyat yaptıran arkadaşlar şimdili durumunuz nasıl acil yardım

X