Prof Dr Selçuk Işık

merhaba ebru1434.sanırım burnunu yaptırmış olmalısın ve fazla girmiyorusun .geçmişler olsun cnm.eğer mesajımı okursan lütfen bana gelişmelerden bahseder misin?pazartesi tahlil sonuçlarımla selçuk beye gideceğim ve ameliyat günüm alıncak endişeliyim.çok küçük ve yapay birşey istemiyorum bana bırak dedi ama yinede bilemiyorum korkuyorum bana bilgi veriri misin lütfen?teşekkür ederim şimdiden

Merhaba, ben de 3. ameliyatımı olacağım için doktor araştırıyorum, Selçuk Hocaya ameliyat oldunuz mu yardımcı olabilir misiniz, ismini ilk defa duydum, okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla tasarım yapmıyormuş ama herkes memnun gibi, ben de görüşmek istiyorum ama yaşadığım talihsizliklerden sonra güven duyacağım bir doktor konusunda kararsız kalıyorum. Siz memnun musunuz, çok geçmiş olsun...

Uzun bir aradan sonra merhaba. Ben İsmail Bey e ameliyat oldum, yaklaşık bir sene olmuş, ne çabuk geçmiş... çok memnunum, kendisini de çok sevdim.

Tamponlardan hiç korkmayın, bana da baya bir feci anlatmışlardı, hangi arada alındı anlamadım bile, hatta İsmail Bey e bu konuda duyduklarımı anlattığımda gülmüştü :)

Herkese geçmişler ola ;)

Merhaba burunun fotoğrafı varmı acaba öncesi ve sonrası olarak :)

Merhaba, ben de 3. ameliyatımı olacağım için doktor araştırıyorum, Selçuk Hocaya ameliyat oldunuz mu yardımcı olabilir misiniz, ismini ilk defa duydum, okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla tasarım yapmıyormuş ama herkes memnun gibi, ben de görüşmek istiyorum ama yaşadığım talihsizliklerden sonra güven duyacağım bir doktor konusunda kararsız kalıyorum. Siz memnun musunuz, çok geçmiş olsun...

Ben selçuk beye yaptıracağım çok iyi diyorlar lakabı bile var allahın eli diye o derece iyiymiş

kızlar 5 aralıkta dr. selçuk ışık' a burun ameliyatı olucam. sağolsun selçuk hoca çok ilgili ince ince anlattı herşeyi ama çok korkuyorum ben...tampon çıkartılırken çok acılı ızdıraplı oluyormuş netten öyle yorumlar okuyorum...slikon tamponlar çok iyiymiş acımıyormuş ama selçuk hoca eski usul vazelinli gazlı bez daha sağlıklı diyor o kadar korkma hissetmiceksin bumuydu diceksin dedi, ama çok korkuyorum bu konuda tecrübesi olanlar lütfen yorum yapsın 4 günüm kaldıııııııı:KK5:
@yelizs selcuk hocaya ameliyat oldun mu, resim paylasirsan cok sevinirim.

Bu işin ehli selçuk ışık hiç araştırma yapmayın gidin hemen yaptırın
Bu ne rahatlık!!!! İnsanlara bu kadar yönlendirme yapacak cesareti nerden buluyosun! Vebaldir bu! Hiç de iyi değil. Çok iyi araştırın lütfen. Sakın kanmayın bi dr hakkında bir yoruma. Hayatından 2 senesi çalınmış biri olarak söylüyorum! İnsanlar bu yazdıklarınıza kanabilir.

Bu ne rahatlık!!!! İnsanlara bu kadar yönlendirme yapacak cesareti nerden buluyosun! Vebaldir bu! Hiç de iyi değil. Çok iyi araştırın lütfen. Sakın kanmayın bi dr hakkında bir yoruma. Hayatından 2 senesi çalınmış biri olarak söylüyorum! İnsanlar bu yazdıklarınıza kanabilir.
siz Selçuk beye mi oldunuz. sanırım memnun değilsiniz ameliyat sonucunuzdan :(

Back
X