- 15 Nisan 2013
- 40
- 3
- 86
- Konu Sahibi DorianGray
-
Umarım herşey dilediğin gibi olur çok az bi süre kalmış. Heycanın normal :) Güven çok önemli ki güveniyorum diyosunkızlar 4 ocak'ta ameliyatım var. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. geceleri rüyama giriyor ameliyat günü. inşallah iyi durumda olurum. süreci gün gün paylaşmayı düşünüyorum. doktoruma çok güveniyorum. umarım herşey yolunda gider.
Benim ameliyatima daha cok varkızlar 4 ocak'ta ameliyatım var. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. geceleri rüyama giriyor ameliyat günü. inşallah iyi durumda olurum. süreci gün gün paylaşmayı düşünüyorum. doktoruma çok güveniyorum. umarım herşey yolunda gider.
çok sağolun. korktuğuma değmezmiş derim umarım.Umarım herşey dilediğin gibi olur çok az bi süre kalmış. Heycanın normal :) Güven çok önemli ki güveniyorum diyosun
Ne güzel...
kendime gelir gelmez paylaşım yaparım. :)Benim ameliyatima daha cok var
umarim beklediginden guzel olur
Kendine gelmeni ve guzel paylasimlar yapmanikendime gelir gelmez paylaşım yaparım. :)
Geçmiş olsun...kızlar 4 ocak'ta ameliyatım var. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. geceleri rüyama giriyor ameliyat günü. inşallah iyi durumda olurum. süreci gün gün paylaşmayı düşünüyorum. doktoruma çok güveniyorum. umarım herşey yolunda gider.
Çok sağol. 13 saat oldu ameliyat olalı. Tampon koymadı doktor ama tıkanıklık var. Doktor çıkan kemikleri gösterdi. Yuh dedim hepsi bu burunda mıymış. Gözaltı morluklarım var ama iyiyim.Geçmiş olsun...
Nasılsın?
13 saat içinde iyi toparlanmışsın. morlukların normal sonuçta o kadar darbe aldın.Çok sağol. 13 saat oldu ameliyat olalı. Tampon koymadı doktor ama tıkanıklık var. Doktor çıkan kemikleri gösterdi. Yuh dedim hepsi bu burunda mıymış. Gözaltı morluklarım var ama iyiyim.
evet canım genelde açık yapıyormuş Şükrü bey. burun içinde daha rahat ve detaylı çalışmasını sağlıyormuş.13 saat içinde iyi toparlanmışsın. morlukların normal sonuçta o kadar darbe aldın.
İnşallah kısa sürede morluklarında geçer.
Senin açık mıydı ameliyatın?
2. Gün morluk artmış morluk için bişi kullanıyo musun ?2. gün
ekstra bir krem yazmadı ama kenarları sararmaya başladı şimdiden. olmadı arnica jel alacağım burada okuduğum kadarıyla iyi geliyormuş.2. Gün morluk artmış morluk için bişi kullanıyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?