PROF. DR. ŞÜKRÜ YAZAR

DorianGray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
40
3
86
kızlar 4 ocak'ta ameliyatım var. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. geceleri rüyama giriyor ameliyat günü. inşallah iyi durumda olurum. süreci gün gün paylaşmayı düşünüyorum. doktoruma çok güveniyorum. umarım herşey yolunda gider.

kızlar 4 ocak'ta ameliyatım var. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. geceleri rüyama giriyor ameliyat günü. inşallah iyi durumda olurum. süreci gün gün paylaşmayı düşünüyorum. doktoruma çok güveniyorum. umarım herşey yolunda gider.
Umarım herşey dilediğin gibi olur çok az bi süre kalmış. Heycanın normal :) Güven çok önemli ki güveniyorum diyosun
Ne güzel...

Benim ameliyatima daha cok var
umarim beklediginden guzel olur:KK9:

Geçmiş olsun...
Nasılsın?

Çok sağol. 13 saat oldu ameliyat olalı. Tampon koymadı doktor ama tıkanıklık var. Doktor çıkan kemikleri gösterdi. Yuh dedim hepsi bu burunda mıymış. Gözaltı morluklarım var ama iyiyim.
13 saat içinde iyi toparlanmışsın. morlukların normal sonuçta o kadar darbe aldın.
İnşallah kısa sürede morluklarında geçer.
Senin açık mıydı ameliyatın?

13 saat içinde iyi toparlanmışsın. morlukların normal sonuçta o kadar darbe aldın.
İnşallah kısa sürede morluklarında geçer.
Senin açık mıydı ameliyatın?
evet canım genelde açık yapıyormuş Şükrü bey. burun içinde daha rahat ve detaylı çalışmasını sağlıyormuş.

1. gün

Eklentiler

• 12483652_1042489079148495_154263241_n.webp
    12483652_1042489079148495_154263241_n.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 370
Back
X