ondan sonra artık arayı açtım zaten kırgınlıklarım vardı,haftada 1 ararken artık ayda 2 ayda fln arıyorum.biz arayamıyoruz siz arıcaksınız diyo.
kırgınlığım ise şu allah aşkına benmi abartıyorum bitürlü onu affedemiyorum kendi içimde,geçen yıl hacca gittik ve oğlum ozaman 1.5 yaşındaydı eşimle ortak karar vererek anneme bırakacaktık,ama havaalanından kayınvalidemlerin alması gerekiyodu,aynı şehirde değiliz uzun hikaye,neyse annem gelip alıcaktı ama kayınvalidem çocuğa öyle bi sahip çıkıoki annemlere çocuk için gelmeyin diyo,bana havaalanında baskı yaptı ille bide kalsın diye bende çok önceden karar verdik,şimdi hacca gidiyorum beni arada koymayın gözümü arkada bırakmayın bu sefer böyl olsun dedim ama kırıldı biliyorum.neyse annem hasret gidersinler diye 1 hafta gitmedi almaya,sonrada işte gelmeyin fln demiş,sonra eşime niye burda az orda çok kalıyo adaletsizlik oluyo fln demiş,biz buarada mekkedeyi yani telde hacdaki adamla konuştuğu şeye bak,benim eş hazretleride-ki en büyük yanlışı yapan eşim tabi-,iyi kalsın bari sizde demezmi hemde benim yanımda,eşimle kavga ettim mekkede,1-2 gün kırgın kaldık.biz bi karar vermişiz sen niye değiştiriyosun,ben kim oluyorum öyleya,çocuğu sahipleniyo kimselere vermiyo,millet hacca gidince çocuğunu dahi uuttuğunu söylüyo bide benim yaşadıklarıma bakın...şu çocuk doğduktan sonraki aşırı sahiplenmesi sinirimi bozuyo söyleyin şimdi kırılmakta,kızmakta ve mesafe koymakta haksızmıyım...haaa bu arada tabi en büyük suç eşimin sadece kaynanamın değil,onun farkındayım