- 20 Eylül 2024
- 169
- 67
- 18
- 30
- Konu Sahibi Boncukbebek
Volkan beyden tüp bebek tedavisi olup gebe olan var mı? Kaçıncı deneme de pozitif aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk denemede pozitif aldım öneririm çok iyidirVolkan beyden tüp bebek tedavisi olup gebe olan var mı? Kaçıncı deneme de pozitif aldını
Merhaba ilk denemede pozitif aldım öneririm çok iyidir
Ben bu gün aradım 80 bin dedilerVolkan hocada tedavi ne kadara maal oldu acaba
Volkan hocada tedavi ne kadara maal oldu
Gebeliğin 12. Haftasına kadar kullandığım ilaçlarla beraber 130 bini bulmuştur. Hastaneye 50 bin yumurta büyütme iğnelerine 35 vermiştim ilk etapta yumurta dondurmaya da 7 bin geri kalanda komple iğne ilaçlar vs tutuyor sürecin sonuna kadar tabi bunlar 2023 Kasım ayının fiyatları
İlaç hariç sanırım dimiBen bu gün aradım 80 bin dediler
Bizde muğladayız ilgisi ve bilgisi gelmemize değecekse düşünüyoruz araştırmadayım şuanCanım merhaba ben düsüklerim yüzünden gitmistim ilgili bir doktor bence alanına hakim. 2 kez kendisiyle gebelik takibi yaptık. Basarılı cok is de yapmıs. Tüp bebek denersem kendisine gider miyim bilmiyorum bana cok uzak yol olarak. Ama her detayla ilgilenir öyle bir doktor
Yani ilgi olarak çok iyi ona hiç bisey diyemem ama tabi lab kalitesini bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun insallahBizde muğladayız ilgisi ve bilgisi gelmemize değecekse düşünüyoruz araştırmadayım şuan
Bizde de erkek faktörü vardı çok memnun kaldım ilk muayenesi ücretsiz zaten mutlaka bir kere görüşün derim kafanızda netleşir herşey evim çok uzak olmasına rağmen orayı tercih ettim sperm konusunda çok iddialılar kullandıkları cihazlardan dolayıMemnunda kaldınız sanırım anladığım kadarıyla bizde erkek faktörü varda instagramda gördüm iddialı geldi teşekkür ederim bilgi için![]()