Profesör Doktor Selçuk İnanlı

Gingerbreadd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
44
4
1
1 Ekim'de burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Korktuğum süreçte beni bilgilendirdi. Bütün aşamalarını anlattı.Bilinçli bir şekilde ameliyata girmemi sağladı. Ameliyattan önce burun tasarımımı yaptıkı ve tam tasarladığımız (hatta ondan daha güzel bir burna ) sahibim şimdi. Bende bu konu hakkında blogumda yaşadıklarımı gün gün yazdım. Doktora güven çok önemli. Benim asıl sorunum sağ tarafta olan %80 tıkanıklık problemin giderilmesiydi. Bugün 24. günümdeyim ve çok rahat nefes alıyorum. Ayrıca bir çok yazı okudum. Genelde uzun süren morluklardan bahsediliyor. bende öyle bir durum olmadı. 2 hafta sonunda hiç bir morluğum kalmamıştı.
Blog yazılarımı okumak isterseniz linki ekliyorum.
http://birtutamkarinca.blogspot.com.tr/2016/09/dolu-dolu-nefes-almama-az-kald.html

Gecmis olsun arkadasim
Fiyati cok yuksek olmasaydi bende kendini tercih edecektim
Ama butcemi asiyot ve bu nedenle hala beklemedeyim

Gecmis olsun arkadasim
Fiyati cok yuksek olmasaydi bende kendini tercih edecektim
Ama butcemi asiyot ve bu nedenle hala beklemedeyim
Teşekkür ederim. Konu sağlık olunca ince eleyip sık dokumalı bence. Burada okuduğum ucuza yaptırılmış ameliyatların çoğu hüsranla sonuçlanmış. Böyle bir durumda insanlar 2. hatta 3. ameliyatı oluyor. Aslında toplam harcamaları Selçuk hocaya ödeyecekleri parayı bile aşıyor. Ama ilk başta ucuzluk cazip geliyor farkındayım. Lakin sağlığın ucuzu olmaz. Umarım sizde bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Çünkü sonuç gerçekten çok tatmin edici. Her gören hayran burnuma. Bunun yanı sıra nefes problemimde düzeldi.

Cok haklisiniz
Peki toplam ne kadar para harcadiniz ?
Fiyat bilgisini burada paylaşmayı çok doğru bulmuyorum açıkcası. Sonuçta her operasyon için fiyat farklılıkları oluyor. İnsanları yanlış yönlendirmek istemem. Veya doktoruma gidip ama şuna bu kadara yapmışsınız demelerini istemem.

Yok ben ameliyat fiyatini degil. Muayene tetkik de dahil tum masraflarin genel toplamini merak etmistim size yapilan uygulama icin
Rahatsiz olmanizi istemem bu nedenle saygi duyuyotum elbette
Verdiginiz rahatlatici bilgiler icin cok tesekkurler

Geçen sene Selçuk hocaya ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. Selçuk hoca hastalarına tam güven veriyor. Tüm süreç hakkında sizi bilgilendiriyor. Ameliyat sonrası aklıma takılan tüm sorularda muhattap bulabilmek ise ayrıca güzel. Çünkü bir çok yazıda okuduğuma göre ameliyattan sonra hastalar muhattap bulmakta gerçekten zorlanıyorlarmış. Herhangi bir sürpriz ile karşılaşmamak için iyi araştırmak lazım.

Arkadaslar bahsi gecen hocanin revizyon ucreti 6. Ay oncesine kadar 6500-7500 euro idi. Ilk ameliyat 1000 euro daha uygun olabilir. Bilginize.

Ben ameliyatimi oldum ama volkan kahya'ya :))
28 gun oldu simdilik cok.memnunum
Dariai dileyen herkesin basina
İyi geceler arkadaslar

Eklentiler

• Screenshot_20161125-164020.webp
    Screenshot_20161125-164020.webp
    18 KB · Görüntüleme: 99
  • PhotoGrid_1481887873908.webp
    PhotoGrid_1481887873908.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 140
Back
X