Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kişiyi tanımıyorum ama revizyon için eğer ankarada iseniz eren taştanı öneririm. Pahalıdır, ama olabilecek en iyisini yaparSelam herkese, başarısız bir burun estetiği geçirdim. Dr Haldun Kamburoğluna revizyon olan varsa fikirleri çok değerli benim için, teşekkürler
Burada bir mağduru var ama konusunu gördüm, berbat bir burnu olmuş. O kadar da iyi değilBu kişiyi tanımıyorum ama revizyon için eğer ankarada iseniz eren taştanı öneririm. Pahalıdır, ama olabilecek en iyisini yapar
Teşekkür ederim,birkaç olumsuz yorum var ve ayrıca geçen sene ilk rinoplastimi olmadan önce ziyaret etmiştim. Muayene süresi ve konuşmalar beni tatmin etmemişti,elbette memnun olan da vardır bir şey diyemem ameliyat olmadığım için siz yada bir tanıdığınız mı oldu peki?Bu kişiyi tanımıyorum ama revizyon için eğer ankarada iseniz eren taştanı öneririm. Pahalıdır, ama olabilecek en iyisini yapar
Haklısınız ben de görmüştüm teşekkür ederim. Haldun beye revizyon olan bir hastası ile tanışabilirim umarım. Siz revizyon oldunuz mu?Burada bir mağduru var ama konusunu gördüm, berbat bir burnu olmuş. O kadar da iyi değil
Neden revizyon istiyorsunuz burnunuz nasıl olduSelam herkese, başarısız bir burun estetiği geçirdim. Dr Haldun Kamburoğluna revizyon olan varsa fikirleri çok değerli benim için, teşekkürler
Farklı bir şehirde ve doktorda rinoplasti oldum 2 ay önce,burnum eskiye göre küçük, sırtı fazla alınmış ve nefes problemlerim yoktu şu an var maalesef. Revizyon için Dr Haldun Kamburoğlunu düşünüyorum o yüzden Dr Haldun beye revizyon olan birileri ile görüşebilirsem benim için iyi olacak. Sizin probleminiz nedir?Neden revizyon istiyorsunuz burnunuz nasıl oldu
Benimde sadece kemer düzeltilsin istedim önden değişmesin dedim doktora burnum Ama tamamen değiştirmiş kısa kalkık bir burun yapmiş ve benimde ameliyattan önce nefes problemi yoktu ama şu an var ağzım açık yatıyorum 8.ayımdayım düzelmedii .Farklı bir şehirde ve doktorda rinoplasti oldum 2 ay önce,burnum eskiye göre küçük, sırtı fazla alınmış ve nefes problemlerim yoktu şu an var maalesef. Revizyon için Dr Haldun Kamburoğlunu düşünüyorum o yüzden Dr Haldun beye revizyon olan birileri ile görüşebilirsem benim için iyi olacak. Sizin probleminiz nedir?
Habgi doktora ameliyat olmuştunuz,şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?Benimde sadece kemer düzeltilsin istedim önden değişmesin dedim doktora burnum Ama tamamen değiştirmiş kısa kalkık bir burun yapmiş ve benimde ameliyattan önce nefes problemi yoktu ama şu an var ağzım açık yatıyorum 8.ayımdayım düzelmedii .
elim kolum bağlı birşey yapamıyorum revizyon fiyatları ortada Kendi doktorumda revizyon yapmadıHabgi doktora ameliyat olmuştunuz,şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İlk ameliyatta başarı elde edememiş hekimim revizyon yaparak düzelteceğine ben inanmıyorum,kişisel fikrim bu elbette size kalmış ama ben asla eski doktoruma gidip 2.ameliyata girmem. Size de bunu tavsiye ederim. Bir şekilde revizyon ücretini toparlarsınız önemli olan revizyon doktorunu da iyi seçmekelim kolum bağlı birşey yapamıyorum revizyon fiyatları ortada Kendi doktorumda revizyon yapmadı