Profesör Dr Haldun Kamburoğlu'na revizyon burun ameliyatı olan var mı?

submarin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
6
0
1
27
Selam herkese, başarısız bir burun estetiği geçirdim. Dr Haldun Kamburoğluna revizyon olan varsa fikirleri çok değerli benim için, teşekkürler

Selam herkese, başarısız bir burun estetiği geçirdim. Dr Haldun Kamburoğluna revizyon olan varsa fikirleri çok değerli benim için, teşekkürler
Bu kişiyi tanımıyorum ama revizyon için eğer ankarada iseniz eren taştanı öneririm. Pahalıdır, ama olabilecek en iyisini yapar

Bu kişiyi tanımıyorum ama revizyon için eğer ankarada iseniz eren taştanı öneririm. Pahalıdır, ama olabilecek en iyisini yapar
Teşekkür ederim,birkaç olumsuz yorum var ve ayrıca geçen sene ilk rinoplastimi olmadan önce ziyaret etmiştim. Muayene süresi ve konuşmalar beni tatmin etmemişti,elbette memnun olan da vardır bir şey diyemem ameliyat olmadığım için siz yada bir tanıdığınız mı oldu peki?

Neden revizyon istiyorsunuz burnunuz nasıl oldu
Farklı bir şehirde ve doktorda rinoplasti oldum 2 ay önce,burnum eskiye göre küçük, sırtı fazla alınmış ve nefes problemlerim yoktu şu an var maalesef. Revizyon için Dr Haldun Kamburoğlunu düşünüyorum o yüzden Dr Haldun beye revizyon olan birileri ile görüşebilirsem benim için iyi olacak. Sizin probleminiz nedir?

Farklı bir şehirde ve doktorda rinoplasti oldum 2 ay önce,burnum eskiye göre küçük, sırtı fazla alınmış ve nefes problemlerim yoktu şu an var maalesef. Revizyon için Dr Haldun Kamburoğlunu düşünüyorum o yüzden Dr Haldun beye revizyon olan birileri ile görüşebilirsem benim için iyi olacak. Sizin probleminiz nedir?
Benimde sadece kemer düzeltilsin istedim önden değişmesin dedim doktora burnum Ama tamamen değiştirmiş kısa kalkık bir burun yapmiş ve benimde ameliyattan önce nefes problemi yoktu ama şu an var ağzım açık yatıyorum 8.ayımdayım düzelmedii .

Benimde sadece kemer düzeltilsin istedim önden değişmesin dedim doktora burnum Ama tamamen değiştirmiş kısa kalkık bir burun yapmiş ve benimde ameliyattan önce nefes problemi yoktu ama şu an var ağzım açık yatıyorum 8.ayımdayım düzelmedii .
Habgi doktora ameliyat olmuştunuz,şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

elim kolum bağlı birşey yapamıyorum revizyon fiyatları ortada Kendi doktorumda revizyon yapmadı
İlk ameliyatta başarı elde edememiş hekimim revizyon yaparak düzelteceğine ben inanmıyorum,kişisel fikrim bu elbette size kalmış ama ben asla eski doktoruma gidip 2.ameliyata girmem. Size de bunu tavsiye ederim. Bir şekilde revizyon ücretini toparlarsınız önemli olan revizyon doktorunu da iyi seçmek

Back
X