profesyonel aşcilik kursu ve esim

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Mrb arkadaslar.
Ben evhanimiyim.bi meslegim yok.okumadimda.
Yemek yapmayi seviyorum.disarda yedigimiz gunlerde bile eve geldigimizde yemek yapmadan uyuyamiyorum.ille bisey yapicam.
Aman aman seyler yapamiyorum ama elim lezzetlidir.etrafimdaki herkes cok begenir yaptigim yemekleri.
Kendimi met etmiyorum yalnis anlamayin sadece yemek yapmayi srvdigimi anlatmaya calistim.
Neyse
Nette arastirirken ascilik kurslarina baktim.
Cok guzel yerler.milli egitim sertifikali asci oluyosun ve 5 yildizli otellerde staj yapiyosun ve onlar yerlestiriyo.
Ben bunlari okuyunca acayip heyecanlandim.
Esime soyledim bi heves.
Yok ben senin calismani istemiyorum dedi.
Ya meslegim alacak cok istedigim bi imkan dedim.
Okadar morelimi bozduki butun hevesim gitti ya.
hep boyle yapiyo.
hic bi adim atamiyorum hayatimla ilgili.
evlendigimden beri tupbebek tedavilerinden baska hicbisey yok hayatimda.
Cok bunaliyorum.
dondurulmus embriyolarim var.
esim diyoki.mayis gibi koyduracam o embriyolari cok beklemek istemiyorum dedi.
Dedim kime koyduruyosun ya bana sordunmu hazirmiyim degilmiyim.

Anlatmaya calistigim hayatima o karar veriyo.
Diplomam yok diye hicbi halta yaramicami saniyo.
Diploma al git memur ol diyo.
Ya ben memur olmak istiyomuyum acaba.okumak istesem okurdum zamaninda.

Konuyu dagittim.ascilik kursuda 16 binmis zaten.
Gitmem imkansiz.
Suanda konusuyo kendi kendine.
Napiyim ben ya.
Cocugumun olmasi icin cabala olduktan sonra onunla ilgilen.
Olmazsa hayatim dort duvar.
27 yasindayim mal gibi yasiyorum.
Hep boylemi olacak bi akil verin nolur.
Kendim icin biseyler yapmak istiyorum

Halk eğitimlerin ücretsiz kurslari oluyor pastacılıktan tut el sanatlari herşey var. Hemde 3 sene devamli ogrencilikten sonra hoca olabiliyorsun diye duydum bi araştir derim.. Hoca olmasan bile o kurslar kafani dagıtmanda cok yardimci olur ben çalışmıyorken haftada 2 kursa gidiyordum resmen terapi oluyordu

Mrb arkadaslar.
Ben evhanimiyim.bi meslegim yok.okumadimda.
Yemek yapmayi seviyorum.disarda yedigimiz gunlerde bile eve geldigimizde yemek yapmadan uyuyamiyorum.ille bisey yapicam.
Aman aman seyler yapamiyorum ama elim lezzetlidir.etrafimdaki herkes cok begenir yaptigim yemekleri.
Kendimi met etmiyorum yalnis anlamayin sadece yemek yapmayi srvdigimi anlatmaya calistim.
Neyse
Nette arastirirken ascilik kurslarina baktim.
Cok guzel yerler.milli egitim sertifikali asci oluyosun ve 5 yildizli otellerde staj yapiyosun ve onlar yerlestiriyo.
Ben bunlari okuyunca acayip heyecanlandim.
Esime soyledim bi heves.
Yok ben senin calismani istemiyorum dedi.
Ya meslegim alacak cok istedigim bi imkan dedim.
Okadar morelimi bozduki butun hevesim gitti ya.
hep boyle yapiyo.
hic bi adim atamiyorum hayatimla ilgili.
evlendigimden beri tupbebek tedavilerinden baska hicbisey yok hayatimda.
Cok bunaliyorum.
dondurulmus embriyolarim var.
esim diyoki.mayis gibi koyduracam o embriyolari cok beklemek istemiyorum dedi.
Dedim kime koyduruyosun ya bana sordunmu hazirmiyim degilmiyim.

Anlatmaya calistigim hayatima o karar veriyo.
Diplomam yok diye hicbi halta yaramicami saniyo.
Diploma al git memur ol diyo.
Ya ben memur olmak istiyomuyum acaba.okumak istesem okurdum zamaninda.

Konuyu dagittim.ascilik kursuda 16 binmis zaten.
Gitmem imkansiz.
Suanda konusuyo kendi kendine.
Napiyim ben ya.
Cocugumun olmasi icin cabala olduktan sonra onunla ilgilen.
Olmazsa hayatim dort duvar.
27 yasindayim mal gibi yasiyorum.
Hep boylemi olacak bi akil verin nolur.
Kendim icin biseyler yapmak istiyorum
16 bin çok pahalı ama, halk eğitim kurslarında da alabilirsin aşçılık eğitimini.Sertifikanıda alabilirsin.

Evliligim ilk seneleri esimde cok karisiyordu bana,yabanci olmasina ragmen ayni turk erkegi...:)
Onu yapma,bunu yapma...
Bir kere bir olay oldu hatirlamiyorum tam,cok gecti ustunden. Ama biyere gitmem lazimdi uzak bi sehire..
Yok gidemezsin falan.
Dedim ki ben gidicem,sen ne yapican bosucanmi bu yuzden?
Eger oyleyse tamam simdi gidelim acalim davayi.. Kova burcuyum bir de asla kisitlanamam. Ki evlenmeden oncede solemistim. Ozamanlar her dedigime he Diyodu tabi.
Herneyse o olaydan sonra hic karisamadi bana,tesebbus ediyor ama benim dedigim oluyor.
Demek istedigim net olacak,kararini kesin bildirceksin...
ipleri sen eline alican,o degil;)

Oo bayagi pahalimis. Arkadaslarin da dedigi gibi halk egitim merkezlerinden ucretsiz yararlanabilirsin. Sen simdi 16 bin dediysen adamin tansiyonu firlamistir. Belese hayir demez bence:)

Halk eğitimlerin ücretsiz kurslari oluyor pastacılıktan tut el sanatlari herşey var. Hemde 3 sene devamli ogrencilikten sonra hoca olabiliyorsun diye duydum bi araştir derim.. Hoca olmasan bile o kurslar kafani dagıtmanda cok yardimci olur ben çalışmıyorken haftada 2 kursa gidiyordum resmen terapi oluyordu
Cevremdeki kurslarda bu saydiklarin yok cnm.senelerdir hersene gidip bakiyorum.el isleri ahsap boyama falan var.
Dikis kursuna ve ingilizce kursuna gittim bi sure.hep tadaviler engel oldu devam edemedim

Oo bayagi pahalimis. Arkadaslarin da dedigi gibi halk egitim merkezlerinden ucretsiz yararlanabilirsin. Sen simdi 16 bin dediysen adamin tansiyonu firlamistir. Belese hayir demez bence:)
Yok cnm ya fiyatini bilmiyoduk karsi ciktiginda.zaten o fiyata ben bile teklif etmem gidiyim diye

16 bin çok pahalı ama, halk eğitim kurslarında da alabilirsin aşçılık eğitimini.Sertifikanıda alabilirsin.
Sertifikami aldim diyelim adam calismami istemiyo.memur olsam neyseymis.
Birinin altinda calismami istemiyo.
Napicam direk patronluga kimseyi almiyolar

nerdesin bilmiyorum da büyükşehirlerde belediyenin açtığı kurslar da oluyor halk eğitimin yanında
oralara başvurabilirsin
sürekli söyle ikna etmek için çabala canım
hayır dese de pes etme

Yok cnm ya fiyatini bilmiyoduk karsi ciktiginda.zaten o fiyata ben bile teklif etmem gidiyim diye
Memurluga tamam diyen az zorlasan buna da tamam der. Simdilik hedefin bitirince calisip calismaman degil o kursa baslamak olsun. Gerisi gelir allahin izniyle.

belediyelerin açtığı kurslar hangi ildesiniz bilmiyorum ama o tür kursları araştırabilirsiniz benim bulunduğum ilde bildiğim ücretsiz 3 kurs var mesela o yönlerini araştırın bence

Neden izin vermiyorki bende öğretmenim ama sıkılıyorum el işi yapmayı çok seviyorum ve yaparken zevk alıyorum bende pastanecilik kursuna gitmeyi düşünüyorum 3 gün öğretmenlik yapıp diğer gün kurs araştırıyorum insanın elinde özellikle biz bayanların meslekleri olmalı ne kadar sağlam yapımız olursa o kadar güçlü oluruz hayata karşı

Back
X