- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
tesekkurler sumak sanirsam anladim sempatiksalakcinnicanim senden rica etsem cektigim fotolardan kadraji hatali olanlari bana gosterirmisin?
neden kızayım canım zaten yazarkende anlamam ama diye belirtmiştim bende öğrenmiş oluyorum böylece haklısın ısıktan kaynaklı
ya bır de arkadasım foto makınesını satıyor ,aslında ben makınemı ona satmıstım o da sımdı tekrar satıyor ,cocugundan dolayı bız ona fırlama dıyoruz ,kullanamadı ..
ısıkları lenslerı makıne hepsı tertemız ..
almak ısteyen arkadas vardı ısterse gruselım :)
.resimde o goruntu cok hosuma gitmisti yukaridan asagiya kucuk selale gibi bir goruntu vardi o kuyuya akan onu cekmeye calistim ve butun alani demekki yanlis bir cekimmis.
.resimde diger tarafi alamazdim bina cok uzundu ayrica arkamda daha geriye gidecek alan yoktu cekmek icin buda dogru degilmis demekki
4.resimi ben begenmistim ama demekki oda yanlismis,o goruntuyu duvar ustunden aldim onumde kocaman bir duvar vardi ya,ne zormus foto cekmek ya yardimlarin icin sagol canim devamini bekliyorum.
ayrica bir sorum olacak zoomu hangi zamanda kullanmaliyim mesela doga resmi cekerken nasil kullanmaliyim?
canımm makınen neydı ,:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?