- Konu Sahibi madamcocomo
-
merhaba zdfoto ,makenen nedır ,ne kullanıyorsun ekıpmanların nelerdır ..
ve aramıza hoşgeldin :)
aramıza hosgeldın canım..katkın mutlaka olucaktır ,sık sık burayı takıp et olur mu :)
vee demetargun ,hosgeldın aramıza ..
gercekten verdıgın bılgıler harıka ,öncelıkle cok tesekkur edıyorum..
uzum zamandır baska bı ısle ugrastıgım ıcın foto ıle cok ugrasamıyorum ,daha cok phtoshop ıle ısım oluyor bu aralar..
cok sevındım uzun uzun bılgılerını bızımle paylastıgın ıcın tesekkur ederım
Profesyonel olarak bu işle uğraşan bu kadar kişi umarım bana fotoğraf mak.ne konusunda yardımcı olabilir.Canon Eos 500d alacağım ancak fiyat aralığı çok farklı.En ucuzu değil de en kullanışlısı olsun istiyorum.Bin den başlıyor 2bin 500 'e kadar canon eos 500 d var.Hangisini almalıyım,poff...:84:
Profesyonel olarak bu işle uğraşan bu kadar kişi umarım bana fotoğraf mak.ne konusunda yardımcı olabilir.Canon Eos 500d alacağım ancak fiyat aralığı çok farklı.En ucuzu değil de en kullanışlısı olsun istiyorum.Bin den başlıyor 2bin 500 'e kadar canon eos 500 d var.Hangisini almalıyım,poff...:84:
Canon EOS 500D 18-55 IS Kit : Fotoğraf Makinesi | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.Farklı farklı fiyatlar görmüştüm netten araştırırken,lens farkından falan bahsediyordu,özellikleri farklı ki ondan fiyat farkı var diye düşünmüştüm.Yukarıda verdiğim linkteki Canon eos 500d 'ler aynı özelliğe sahip yani.Teknosa,Bimeks gibi bir yerden sıfır alacağım.:97:
Açıkçası anlattıklarınız hakkında bilgim yoktu.Teşekkür ederim.Evde 3-4 tane ftğ makinesi var hepsini toplasanız kaliteli markalar da olsa çok kötü çekiyor.İyi bir şey olsun istedim.Günlük ftğ çok çekerim,eş-dost,gezmelerimizde bile haftasonları ftg mak.ile dolaşmayı seviyorum.Kendi ftg larımız güzel çıksın ilk amaç bu.Onun dışında hayvan ve doğa ftg ları çekerim.
Kimsecikler yokmu? :26: Arkadaşlar istanbulda olanlarla bir görüşme günü belirlesek ve tanışsak ,paylaşımlarımız daha da güçlenmiş olur . Ne dersiniz?
Merhaba,
Ben bu makinayı hiç kullanmadım ama arama motorunda aratınca Fujifilm FinePix 2800'ün Türkçe kullanım kılavuzunu buldum.Aaşağıdaki linkten indirebilirsiniz pdf formatında.
Makina eğer hata veriyorsa buna forumdan bir yardım bulmak pek mümkün olmaz gibi geliyor.Önce makinayı aldığınız yere sonrasında ise Fuji servisine danışmanızı öneririrm.
Kullanım kılavuzu FUJIFILM FINEPIX 2800 ZOOM Dijital Kamera ve Video Kaydedici - Kullanma <b style="color:white;background-color:#880000">kılavuzu</b> <b style="color:black;background-color:#ffff66">FUJIFILM</b> <b style="color:black;background-color
ilgn için teşekkurler benm makınam bu dııl fujı 2800 hd aama az cok benzzıyordur ıcerıklerı dıye ındırdım suan ınceleyecegım makınamdakı problem hafıza kartı problemıyms cozdum:)
hosgeldın buarada
Hoşbuldum :)
Verdiğim linkteki sitede pek çok makina için kılavuz var.Sitenin sol tarafından makina tercihi değiştirilerek sizin makinanıza ait kılavuza ulaşabilirsiniz belki.
merhaba kızlar bende de fotoğraf çekme hevesi var.bazen bu konuyla ilgili sitelere girip fotoğrafları seyrediyorum içim gidiyor vallaama maalesef ne bu konuda tecrübem var nede makinem var bu durumu gören eşim de sana çok pahalı olmayan bir makine alayım eğer çok sever ve geliştirirsen daha profosyonel bişey alırım dedi şimdi ben makine araştırıyorum ne almamı tavsiye edersiniz? nette şunu buldum bu nasıl kızlar?Canon EOS 1000D EFS 18-55 Kit 10.1MP SLR Dijital Fotoğraf Makinesi.fiyatıda1.016 dan 999 liraya düşmüş yani bin lira diyelim.ben pek anlamadığım için bilmiyorum sizce bu para edermi bu makine:44:veya başka ne tavsiye edersiniz?yardımcı olursanız sevinirim kızlar
Bir başlangıç makinası için uygun bir model ve alınabilir.Fotoğraf makinları genellikle beraberinde zoom objektiflerle birlikte (kit) satılıyor.Ama bu beraberinde verilen objektif nitelik olarak düşük oluyor.Ben sizin yerinizde olsam fotoğraf makinasını tek gövde olarak (objektifsiz) alırdım ve yanında kendi seçeceğim bir objektifi ilave olarak alırdım.Bu sayede kaliteli bir objektifiniz olur ve fotoğraf çekerken daha iyi sonuçlar alırsınız.
Birkaç yazışma önce bir başka arkadaşa objektif tavsiyelerinde bulunmuştum.İsterseniz o objektifler arasından bir seçim yapablirsiniz.
keşke daha önce cevap alabilseydimben siparişi verdim birkaç güne kadar gelir sanırım.neyse şimdilik bununla öğreneyim şuan bulunduğum yer nedeniyle eğitim alma şansımda yok yaz tatilinde memlekete gidince kursa gitmeyi düşünüyorum.şimdilik internetten eğitim cd si indiriyorum.onlardan biraz yardım almaya çalışacam.birde anlamadığım konuları sizede danışmak isterim yardımcı olursanız sevinirim
hangi makinayı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?