• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

aynı dertten 1 kilo,2008 dede ben mezun oldum işletmeden,aynı depresyonları falan geçirdim ,kaç tane vesikalık foto vermişsem artık okadar bıktım 24 tane daha çektirdim bunlar bitince bidaha iş aramıycam dedım aramadımda ,işin okumayla alakası yok arkadaş lise mezunu babası bir ankaraya gitti bankada işe başlattı kardeşi dahil,orda püf noktayı yazdım bir bakan ,millet vekili dayın alan olcak bu yani

aynı dertten 1 kilo,2008 dede ben mezun oldum işletmeden,aynı depresyonları falan geçirdim ,kaç tane vesikalık foto vermişsem artık okadar bıktım 24 tane daha çektirdim bunlar bitince bidaha iş aramıycam dedım aramadımda ,işin okumayla alakası yok arkadaş lise mezunu babası bir ankaraya gitti bankada işe başlattı kardeşi dahil,orda püf noktayı yazdım bir bakan ,millet vekili dayın alan olcak bu yani

Bende seninle aynı fikirdeyim kader arkadaşım.
Sorsam nasıl işe girdin diye bileginin hakkıyla der kesin.
Biz yinede pes etmeyip sansimizi zorluyoruz işte :).

Bende seninle aynı fikirdeyim kader arkadaşım.
Sorsam nasıl işe girdin diye bileginin hakkıyla der kesin.
Biz yinede pes etmeyip sansimizi zorluyoruz işte :).
vallaha zorlamayı falan bıraktım artık belli zaman sonra insan yılıyor takmıyor çevreyi ,mesela hala çalışmıyonmu sözüne evde kadrolu işe başladım diyorum napayım Allah nasip etmemiş demek ki ,her işte hayır vardır diyenlerdenim ,bundan sonra iş beni bulsun okadar başvuru yaptım :)))))

vallaha zorlamayı falan bıraktım artık belli zaman sonra insan yılıyor takmıyor çevreyi ,mesela hala çalışmıyonmu sözüne evde kadrolu işe başladım diyorum napayım Allah nasip etmemiş demek ki ,her işte hayır vardır diyenlerdenim ,bundan sonra iş beni bulsun okadar başvuru yaptım :)))))

Kıyaamam ya.
Sende kendımı goruyorum ben nedense :KK76::KK76:
Her işte hatta şer de bıle bır hayır vardır tabıkı.
Bende ev kızı oldum artık dıyıp gecıstırıyordum.
Genelde akrabalar sorar. Iyıce fıtık ederler adamı, öğüt vermeye çalışanlardan hıc bahsetmıyorum bıle.

Ama yınede pes etmek yakışmaz bız Mor İşsizlik Klubune :deli: ( E elazar SusmayanKalem SusmayanKalem AsiNaz AsiNaz .... Soulfly74 Soulfly74 ):halay::halay::rapci::rapci::rapci::rapci: )

Iyı hoş guzel.. Ben zaten soyledıklerınızın cogunu yaptım. Bu sene kpss duz memurluk ıcın tercıhlerı beklıyorum.
Ama lutfen sunuda unutmayın gunumuz Turkıyesınde helekı kadınsanız ıs bulmya eksılerde baslıyorsunuz.
kadın olmak eksi değil artı bence , yeterkı sız kendınıze guvenın ve ıyı ıfade edın, ben hıc ıssız kalmadım ve son 7 yıldır kendı meslegımı yapıyorum ....
ama sekreterlıkten tutunda danısmanlıga kadar bırcok ıs yaptım ve bırcok gorusmeye gıttım...

Olur. başladınız mı ? başlamadıysanız ben bir anneme filan sorayım tam nasıl yapılıyor yarın size anlatırım :KK66:

BenCapriS BenCapriS SusmayanKalem SusmayanKalem

Ben baslamadim, ne yalan soyleyeyim kolay kolay baslayabilcegimi dusunemiyorum bu ruh haliyle ... isteksizlik tavan yapmis resmen ben de

siz baslarsaniz soyleyin belki beni de etkilersiniz :(

kadın olmak eksi değil artı bence , yeterkı sız kendınıze guvenın ve ıyı ıfade edın, ben hıc ıssız kalmadım ve son 7 yıldır kendı meslegımı yapıyorum ....
ama sekreterlıkten tutunda danısmanlıga kadar bırcok ıs yaptım ve bırcok gorusmeye gıttım...

Kız fazla yeme dokunur falan mazallahhh.

Tamam anlaşıldı mor sevmeyen yok.
Kuralım bı Mor İŞSİZLER KLUBÜÜÜ:halay::halay:

Ben mora uyum sagladim bile ...

Aboww ne çeyiziii dugun mu war yakındaa:KK37::KK37:

Is yok ama ask var heralde :KK200:

Back
X