Profil farklılığı

mylifeblue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
387
301
103
arkadaşlar merhaba bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum 25 gün önce ameliyat oldum burnumun sol tarafı sağ tarafına oranla daha şiş. Yatış pozisyonuma dikkat ediyorum ama sanırım başım sağ tarafa eğiliyor geceleri bunun etkisi olabilir mi ? İlk ameliyat günleri sonrası bürün deliklerimden kaynaklandığını düşünüyordum ama deliklerim düzelmeye başladı yada gözüm alıştı. Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım ama 10 gün sonra kontörüm forumda yada nette benzer bir konu açıklama detay bulamadım sol tarafı daha iri sağ tarafı ise daha ince duruyor burnumun bakarmısınız aşağı foto yükledim

Son düzenleme:
İnşallah yorum gelir
Canım öncelikle çok geçmiş olsun... ödemlerin her yerde aynı seviyeye değil belki sen daha yakından ve canlı olarak gördüğün için öyle geliyordur biz resimden farketmeyebiliriz ama zamanla tabiki gidecek şişlikler yorum yapmak için şuan çok erken canını sıkma:)

çok teşekkür edeirm yorumun için evet ödemlerim eşit değil 1 hafta kadar önce bunun farkına vardım. şuan biraz dah aiyi seviyede 2 akşam önce kalabalık bir ortamdaydım kimse estetiği anlamadı paylaştığım kişilerde çok beğendi ve olan kişiler de ödemlerin geçici olduğunu burnumun değişiklik göstereceğini söyledi. şuan moral olarak da iyiyim açıkcası düzeleceğini düşünüyorum ama ben harici farklılığı gören şimdiye kadar olmadı bakalım zaman ne gösterecek

Deviasyon da oldunuz yani geçmiş olsun.Doktorunuz kimdi acaba?Şiyliklerin inmesi 6ayı alıyormuş.
Şöyle , kıkırdak kayması vardı - kemik eğriliği vardı - et vardı - kırık onarımı burun deliklerim baya büyüktü küçülttü kırık uçtaydı zaten. sol tarafımda ödem daha fazla sağ tarafıma oranla. şükür ameliyat sonrası yüzümde morarma balon balon şişme olmadı . cildim çok hassas alerjik buna rağmen sıkıntı yaşamadım doktorum Prof tamer KOLDAŞ

Çok geçmiş olsun yaa zor süreci başarıyla atlatmışsın fotoğrafını özelden de olsa göndermen mümkünmü?

evet sağ tarafa yarı c şekli vardı uç kısmında kırık varmış muayene olduğumda çıktı ortaya.

O zaman sağ tarafa doğru olması normal.
Doktorunun bunu sana söylemesi lazımdı.

Çok fark edilmiyor. Belki şişlik inince hic fark edilmeyecek ama önceki yamukluktan kaynaklı olabilir, tamamiyle duzeltememistir.

O zaman sağ tarafa doğru olması normal.
Doktorunun bunu sana söylemesi lazımdı.

Çok fark edilmiyor. Belki şişlik inince hic fark edilmeyecek ama önceki yamukluktan kaynaklı olabilir, tamamiyle duzeltememistir.
evet doğru önceden konuşmadık düzeltebildiği kadar ama şuan pek anlaşılır değil gibi geliyor yada alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…