profil foto ma saldırı.

Bu sitenin adı Kadınlar Kulübü !!!
İnsanlar birbirlerine en özel en mahremlerini anlatıp fikir alışverişi yapıyorlar ..
Bir derdi olduğu zaman akıl alıyorlar ve doğal olarak yeri geldiği zaman eleştiriliyorlar.
Sizin kimsenin eleştirisine tahammülünüz yoksa bence tez zamanda siz çıkıp gidin bu forumdan !!!
Siz istiyorsunuz diye o kadar kişiyi eğer banlayacaksa yönetim buyursun benide BANLASIN!!
BENCEDE İĞRENÇ .NET

konuya bak patladı gitti, trend konularda zirveye oturacak kısa sürede:KK53:

memelere özgürlük:KK70:

yok ben sana katılmıyorum canım mesela bak bu konuya yorum yapmış bir arkadaş var bikinili bir avatar mevcut neden ona demiyorumda buna diyorum teşhirciyi (bu arada ben de teşhirci dediğim için cevap veriyorum).. kelimenin kök anlamı ÖLÇÜ anlatabiliyorumdur eminim ölçü çok önemli ha çay daha önemli ben çay içmeye gidiyorum :KK66:

bu ölçü kime göre ? size göre ölçüsü fazladır rahatsız olursunuz ve göz ardı edersiniz.
herkesin istediği ölçüye göre fotoğraf seçme zorunlulugumuz yok ki

dünkü konuyu bilmiyorum ama sen bu konuyu açarak profil fotona daha çok dikkat çekiyosun, daha çok saldırı gelir böyle

Ayrica bnm avatarida site yonetimi kaldırmış onlara burdan teessuflerimi iletiyorum... :KK14:avatari kaldrinca ne degisiyo bi zahmet anlatrlarsa sevinirim
bende dün düşündüm avatarını , neden değiştirdiki acaba dedim di o_O

tez kovun bunları buradan nehir istemiyor :KK53:

nehir hanım burada mı yiyeceksiniz kızları yoksa eve paket mi yapalım :KK53:
:KK48::KK48: yorumuna cok guldummm

kendı yorumuma gelince ; Konu acılması banada sacma geldı amma velakin , profil fotosu yüzünden yorum yazanlar dahada saçma geldi..
yanı 80-85 beden memcikli bikini olaydı kimse ses etmezdi , koca memeli diye neden tü kaka olmuş ayol..
o bu deilde benimkilerin ikisini toplayım 1245354 ile carpsam bıtanesi etmıyo o cok koydu bea. :KK34::KK34:

nehirnehirnehir,
saldırı var dediğiniz topikte gerekli müdahale yapılmıştı, bunun üzerine konu açarak üstelik o topikte yazan üyelerin yorumlarını alıntılayarak konunun tekrar hararetlenmesine zemin hazırlamayınız lütfen.
Topiğiniz kapatılmıştır.

Ayrica bnm avatarida site yonetimi kaldırmış onlara burdan teessuflerimi iletiyorum... :KK14:avatari kaldrinca ne degisiyo bi zahmet anlatrlarsa sevinirim

Avatarlarda, imzalarda dini ya da siyasi imgeler olamaz, yasaktır.
Avatarınız siyasi olduğu için kaldırılmıştır.
Bakınız kural:
VIII) Forum içindeki \"Profil\" bölümünde ya da eklenmiş olarak; din, politika, örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz! Burası bir kadın paylaşım platformudur.

Kuralda da belirtildiği gibi burası kadın paylaşım platformudur, siyasi veya dini ideolojik bir site değildir.

Back
X