- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
haklısın abartmaya gerek yokbenim de dikkatimi çekti o kocamanlar:)) ama abartmaya gerek yok tabii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın abartmaya gerek yokbenim de dikkatimi çekti o kocamanlar:)) ama abartmaya gerek yok tabii
Neymiş sitenin amacı?yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.
ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.
bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.
meme küçültme amileyatı falan mı oldun? yani o yüzden mi üye oldun buraya?evet iri memeler diye arattım.
garip mi !!!...google de daha neler aratıyoruz .
neler aratıyorsun yazsana birazz.Benim hiç iri memeler diye aratmak aklıma gelmemiştievet iri memeler diye arattım.
garip mi !!!...google de daha neler aratıyoruz .
büyük ihtimalle polemikten banlandın sen dimi? onlar dalga geçti dayanamadın cevap verdin.
Bende yeni görüyorum profiliacaba böyle memeli hatun varmidir
![]()
onu genelde karşı cins yapar değil mineler aratıyorsun yazsana birazz.Benim hiç iri memeler diye aratmak aklıma gelmemişti
yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.
ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.
bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.
meme küçültme amileyatı falan mı oldun? yani o yüzden mi üye oldun buraya?
hareketli avatarın konuya ışık tutmuşAy olmazmı
özellikle böyle buyuten kadınlar var silikonla
haber cıkmıstı bi sitede hangisiydi hatırlamıyorum dunyanın en iri memeli kadını diye![]()
IyyyyyyAy olmazmı
özellikle böyle buyuten kadınlar var silikonla
haber cıkmıstı bi sitede hangisiydi hatırlamıyorum dunyanın en iri memeli kadını diye![]()
hareketli avatarın konuya ışık tutmuş![]()