- 13 Ocak 2018
- 48
- 33
- 3
- 38
- Konu Sahibi Umutsuz ev kadini
Canlarım tekrar merhaba ben başınıza dert oldum ama ben istiyorum profilime fotoğraf koyayım nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olursanız çok duacı olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ederim eses07Profil
Kişisel ayarlar
Rica ederimÇok çok teşekkür ederim eses07
Şimdi diycen git kadın başımdan ama ailenin küçük uyesiyim bu kişisel ayarlar nerde güzel arkadaşım ve diyelim seni ve başka arkadaşları takip etmek istiyorum ne yapabilirim lütfen ne olur kizmayinRica ederim
Şimdi diycen git kadın başımdan ama ailenin küçük uyesiyim bu kişisel ayarlar nerde güzel arkadaşım ve diyelim seni ve başka arkadaşları takip etmek istiyorum ne yapabilirim lütfen ne olur kizmayin
Çok çok saol eses07Profil tıkla
Üstte ismini tıkla orda çıkar
Kişisel bilgiler
Üzerini tıkla takip et de istediklerine de
Umarım işe yararÇok çok saol eses07
Canım çok saol ama yapıyorum dosya seç var ona basıyorum dosya seçilmedi var hiç bişey yapamıyorum şimdi diyeceksiniz umutsuz ev kadını git kaybol valla haklısınızSayfanın en üstünde umutsuz ev kadını yazar nickiniz. Ona tıklayıp avatar yazısıma tıklayın oradan istediğiniz fotoyu yükleyin güle güle kullanın :)
Yok canım estağfurullah der miyiz :) orda dosya seç yazıyor ya ona tıklayıp galerinden fotoyu seçCanım çok saol ama yapıyorum dosya seç var ona basıyorum dosya seçilmedi var hiç bişey yapamıyorum şimdi diyeceksiniz umutsuz ev kadını git kaybol valla haklısınız
Yukleyeceginiz resmin boyutlari buyuktur. Genellikle bu hatayi veriyor. Resmin boyutlarini kucultup yrniden deneyin.Canım çok saol ama yapıyorum dosya seç var ona basıyorum dosya seçilmedi var hiç bişey yapamıyorum şimdi diyeceksiniz umutsuz ev kadını git kaybol valla haklısınız
Colin arkadaşım çok teşekkür ederim o zaman şimdi galeriler girip resimlerimi kuculteyim diimiYukleyeceginiz resmin boyutlari buyuktur. Genellikle bu hatayi veriyor. Resmin boyutlarini kucultup yrniden deneyin.
Saricik çok saol teşekkür ederim valla sizin sayenizde ekonomi yavaş evhamlarimdan kurtuluyorum çok teşekkür ederimYok canım estağfurullah der miyiz :) orda dosya seç yazıyor ya ona tıklayıp galerinden fotoyu seç
Benim sayemde ekonomi mi yavaşSaricik çok saol teşekkür ederim valla sizin sayenizde ekonomi yavaş evhamlarimdan kurtuluyorum çok teşekkür ederim
YaaaaBenim sayemde ekonomi mi yavaş
Anlamadım pek de arkadaşım dosya seç dosya seçilmedi yazıyor ya oraya tıkla galeriden seç hadi
Haklısın arkadaşım ama eşim biliyo zaten bı tek bu sayfama izin verdi face Twitter Instagrama bunlara izin vermiyor sadece buna izin verdi ama yinede çok teşekkür ederim yardımın ve alakan içinBurada ozel seylerinizi paylasacaksaniz cocuklarinizin ve esinizin adini silin bence tanidiklariniz cikabilir.
Çok teşekkür ederimHaklısın arkadaşım ama eşim biliyo zaten bı tek bu sayfama izin verdi face Twitter Instagrama bunlara izin vermiyor sadece buna izin verdi ama yinede çok teşekkür ederim yardımın ve alakan için
Rica ederim :)Haklısın arkadaşım ama eşim biliyo zaten bı tek bu sayfama izin verdi face Twitter Instagrama bunlara izin vermiyor sadece buna izin verdi ama yinede çok teşekkür ederim yardımın ve alakan için