• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterol - Pınar Süt Sponsorluğunda

Pınar marka olan her şey olabilir heralde canım
Evet canım okudum tekrar (Pınar markasına ait bir ürün(Pınar Süt, Pınar Krema vb.) mutlaka fotoğrafta yer almalıdır.) Pınar ürünü olması yeterli sanırım.

Ellerin sağlık canım çok güzel görünüyor eşim görür görmez kesin birinci dedi :-) çok seve kendisi de

Eşin dedi ise, kesin 1. :110:Hazır yufka böreklerinde görmüş olduk günümüzü.:KK48:
Biz katılmasak mı?:KK61:
Aa cidden eşinin dediği tarif kazanmıştı demi ervanazlımın :halay:
Katıl yasminim daha ne tarifler gelir kazanma iddiam yok bu yarışmada çok güzel şeyler gelecek :KK49:
Biri de seninki :hamarat::KK37:

Kim kazanırsa kazansın kardeşlik olsun hep ben takip ediyorum yarışmalar rekabet içinde değilde böyle dostluk içinde geçiyo hasetlik yok yani o yüzden seviyorum kadınlar kulübünü En Büyük KK:KK68:

Kim kazanırsa kazansın kardeşlik olsun hep ben takip ediyorum yarışmalar rekabet içinde değilde böyle dostluk içinde geçiyo hasretlik yok yani o yüzden seviyorum kadınlar kulübünü En Büyük KK:KK68:
Evet canım tarifler öğreniyoruz sunumumuzu geliştiriyoruz :hamarat:

Eşin dedi ise, kesin 1. :110:Hazır yufka böreklerinde görmüş olduk günümüzü.:KK48:
Biz katılmasak mı?:KK61:
Ben katılmayı düşünmüyorum ama çok yakın birine katılması için baskı yapacağım :KK53: sen katılacak mısın var mı aklında tarif

Ben katılmayı düşünmüyorum ama çok yakın birine katılması için baskı yapacağım :KK53: sen katılacak mısın var mı aklında tarif
Katılacağım sağlığım el verirse inşallah canım, aklımda 5 tarif var, hangisini yapacağıma eşimin kararı öncü olacak sanırım.:KK70:
Sordum hangisini yapayım diye, bir tanesini canı çekiyormuş bayadır. Herüfümünde gönlü olsun.:KK39::confused:

Aa cidden eşinin dediği tarif kazanmıştı demi ervanazlımın :halay:
Katıl yasminim daha ne tarifler gelir kazanma iddiam yok bu yarışmada çok güzel şeyler gelecek :KK49:
Biri de seninki :hamarat::KK37:
Bende seçimi eşime bıraktım kuzumm bu defa, bakalım neler olacak.:halay:
Fakat bir fark var, kazanamazsam benimki hediyeyi almazmış @ervanazlim :KK70::KK70:

Sunum çok önemli insanın görüşte etkilendiği iştahını kabarttıgı ilk şey sunum sonra kokusu sonra da tadı :dondurma:
Bakalım kuzum senin sunumuna yetişebilicekmiyiz bizim çeyizler kullan kullan eskidi :KK48: sen ne güzel çeyizinden çıkarıp sunumu güzelleştirmişsin:KK36:

Back
X